2777
2789

دائم الخمره خیلی مشروب میخوره هرشب میشینه با رفیقای مجردش مست می‌کنه خودشو با اونا مقایسه میکنه

ما خونمون بخاطر محل کارش یک شهر دیگه است مثلا اومدیم مسافرت دیشب مست کرده بود نصف شب زنگ زد بهم کلی حرف زد نفرینم کرد گفت جدا بشیم نمیخوامت و این حرفا. اون خونه مادر خودشه من خونه مامان خودم چون مهمونیم...امروز مادرم اینا برای ناهار دعوتش کردند نیومد زنگ زدم به مادرش گفتم اگه من سنتی با فامیلام ازدواج میکردم خوشبخت تر میشدم تا با پسر تو.

می‌خوام مهریمو بزارم اجرا دهنش صاف شه کسی تجربه داره؟؟

انقدر پرووعه گفت ی ماشین بگیر بیا وسایلتو ببر دیگه نمیخوامت

من واقعا باهاش بحثی نکرده بودیم بی دلیل دلش پر بود مستیو راستی

اونوقت با چشم دیدم بعضی از زنها که فاسد هستند شوهرشون دیوانشون هست

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

عزیزم صبح هم دیدم تاپیکتو حق میدم بهت به نظر نمیاد واقعا مرد زندگی باشه مرد زندگی دیدم که چه کارهایی ...

اره خداروشکر بچه ندارم.

خیلی پسته من بخاطرش خونمو بردم راه دور که اذیت نشه ولی اون قدر نمیدونه خیلی کارا براش کردم 

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خداروشکر بچه ندارم.خیلی پسته من بخاطرش خونمو بردم راه دور که اذیت نشه ولی اون قدر نمیدونه خیلی ک ...

البته خوب فکراتو بکن از سر لجبازی جلو نرو با مشاور و وکیل هم حرف بزن قبلش

منم صبح تاپیکت رو دیدم و فکر میکردم از خر شیطون بیاد پایین .. فکر کردم سنتی بوده ازدواجتون اینطوری از اب درومده.. چقدر وحشتناک که با عشق رفتی خونه این ادم و قدر احساست رو ندونسته. ادم واقعا نمیدونه چطوری دیگه ازدواج کنه طرف انقدر عوض نشه بعد ازدواج. 

اما جداشدن هم انقدر راحت نیست.. مشاوره بهتون کمک میکنه شاید مشکلتون با چند جلسه حل بشه و رفیق بازی و مست کردنو بذاره کنار.. الان هر دو عصبانی هستید .. یکم به هم فرصت بدین بعد.. دعوا تو هر خونه ای هست و با عصبانیت این دعوا رو بزرگتر نکنید.. تو ارامش هر دو بهتر تصمیم میگیرید که ادامه این زندگی رو میخواین یا نه