2777
2789
عنوان

لاغری شکم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 25 پست
قدم ۱۶۶   وزنم ۵۵

یعنی لاغر نیستی با این قد و وزن؟؟؟اخه من قدم ۱۶۰ وزنمم ۶۴ هیچ جامم چاق و اینا نیس لاغرم فقط ی کوچولو شکم دارم

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوهفته ای هست که تصمیم گرفتم دراز نشست بزنم ویه ذره شکمم رو آب کنم الان دارم میزنم تاثیرش عالی بود خیلی شکمم جمع شده اگر شما زیر شکم داری باید با پاهات ابش کنی یعنی روی زمین دراز بکشی بعد دستها رو زیر ب ا س ن یا کمر بزاری بعد پاهاتو اروم بالا بیاری تا ۲۰ بشماری بعد رها کنی ولی اگر روی شکم داری وقسمت بالای شکمت بزرگه دراز نشست بزن اگه نمیتونی نصفه بزن لازم نیست کامل بلند شی

سلام دوهفته ای هست که تصمیم گرفتم دراز نشست بزنم ویه ذره شکمم رو آب کنم الان دارم میزنم تاثیرش عالی ...

مال من زیر شکممه ینی البته یه خورده ام دور شکممه 

ممنون انجام میدم ببینم چی میشه روزی چندتا باید برم؟

مال من زیر شکممه ینی البته یه خورده ام دور شکممه  ممنون انجام میدم ببینم چی میشه روزی چندتا با ...

روزی ۶۰ تا بزن دو ست ۳۰ تایی فاصلع هر ست ۲ یا ۳ دقیقه باشه یادت باشه که حرکات ورزشی شکم دردناکه نباید زود جا بزنی 

خیلی زود عادت میکنی