نمراتش خوب نبودن من تمام تلاشمو کردم براش..طفلک قرآن قشنگ میخونه ولی معلم داده خوب..هدیه تو خونه جواب میده علوم هم جواب میده..خوب داده..الان برای این ناراحت نیستم ولی این که مادرای دیگه خودشون سطح سوادشون واقعا پایینه ولی بچه هاشون زرنگ..پسر من میدونم زرنگه ولی میره کلاس جواب نمیده درست حسابی..مادرای دیگه پز لوح تقدیر و جایزه میدن بهم😞معلم گفت برای اونایی که لوح نگرفتن جایزه بخرین خودتون بیارین سرکلاس تشویق کنم..حالا من گرفتم دادم معلم..امروز چند نفر بیشتر نیومدن😒😞دلم از معلمش خیلی شکسته..بخدا هیج وقت کلاس آنلاین اسم پسر منو صدا نزد که جواب بده..بلده ولی ازش نپرسیده..دست خودم نیست...دخترم اینهمه لوح تقدیر داره..اونوقت پسر من هیچی.. پارسال نمراتش خیلی خوب بود پسرم..اصلا برای کلاس اولش لوح ندادن..شانس نداره..😞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا انگار لوح نگرفته چی شده. برای بچه فقط خاطرات خوب و یادگیری مطالب مهم ضرورت داره. وگرنه نه مطالب علوم نه هدیه تاثیری در آینده اش نداره که تو حرص بخوری. لوح هم توی لوازم تحریری ها فراوون هست. یکی بخر اسمش رو بنویس . مگه مدال المپیکه که ارزش داشته باشه
باور کن مادر هست میاد قسم میخوره بچم تو خونه جوال میده فلانه چنانه بعد مامانم میگه بچش سر کلاس ساکت نشسته حتی یه آ ساده نمیگه و بلد نیست از زبونش در نمیاد خب بهش چینمره بدم؟
بچه ها سر کلاس باهم مقایسه میشن حق اونی که همه چیو تو فارسی مثلا بلده باید خیلی خوب باشه نه اونی که ساکت میشینه یه آ رو مثلا نمیگه
خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
سلام گلم ناراحتی نداره که . تقصیر معلمم هم نیست..دیکه معلم چه گناهی داره اگه الکی بیاد خیلی خوب بده مادرای بقیه هم میگن پس ما چی
تو خونه با بچت نمونه سوال حل کنید
احتمالا درست نمینویسه اما به قول خودت قشنک جواب میده
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...