2777
2789
عنوان

آب امنیوتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست
حرکاتش خوبه ولی امروز حرکتی نداشت نمیدونم چرا 

الان خیلی زوده که نوشیدنی شیرین بخوری و به پهلوی چپ دراز بکشی و حرکاتش رو بشمری این کار بعد از هفته 28 اعتبار داره

اگر خیلی نگران حرکاتش بودی برو پایگاه بهداشت محلتون ضربانش رو گوش بده

.Pain🔥you made me a believer

جاشو جدا میکنی این ماه؟

تازه 4 ماهش تمام شده

گفتم 6 ماهش که تمام شد جاشو جدا میکنم اما انگار همسرم مخالفه😩میگه بذار حداقل یکسالش بشه بعد جداش کن الان خیلی زوده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تازه 4 ماهش تمام شده گفتم 6 ماهش که تمام شد جاشو جدا میکنم اما انگار همسرم مخالفه😩میگه بذار حداقل ...

دقیقا مشکل منو داری.منم میخوام ۵ ماهگی جدا کنم قبل از شروع اضطراب جدایی.شوهرم میگه کوچیکه و... غلت میزنه و راه بینیش بند میاد و ... 

نمیذاره😐

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
دقیقا مشکل منو داری.منم میخوام ۵ ماهگی جدا کنم قبل از شروع اضطراب جدایی.شوهرم میگه کوچیکه و... غلت م ...

همسر من میگه با توجه به زلزله های اخیر چطور دلت میاد بچه 6 ماهه رو جدا از خودت بخوابونی😓بهم میگه سنگدل شدی😢میگه اگه غلت زد رفت رو دماغ و دهنش چجوری برگرده؟؟؟

از طرفی وقتی این حرفها رو میزنه تهه دلم رو خالی میکنه و میگم بذار یکسالش بشه که حداقل بتونه قشنگ غلت بزنه  بعد جداش کنم

تازه رفته یه مقاله برام آورده که دانشمندا گفتن بچه هایی که تا 2 سالگی پیشِ مادرشون میخوابن روابطِ عاطفی محکمتری نسبت به بقیه بچه ها با مادرشون دارن😬

همسر من میگه با توجه به زلزله های اخیر چطور دلت میاد بچه 6 ماهه رو جدا از خودت بخوابونی😓بهم میگه سن ...

منکه بیخیال شدم حریف شوهرم نمیشم.میدونم جداش کنم تا صب صد دفه میخواد بره چکش کنه😂 بذار باشه پس

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!