maha_ab مدیر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 عنوان چه زبیا رفت انکه قول ماندن میداد🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 22 پست از منی که ۳سال تو رابطه بودم به شما نصیحت گول حرفای عاشقانه هیچ پسری رو نخورید🥲پسرا خوب بلدن نقش بازی کنن 🥲بعد به بهونه های مختلف ولت کنندخترا وابسته و عاشق هیچ پسری نشید اینو یه نصیحت بدونین از کسی که ۳ پای یه نفر موند عاشقانه دوسش داشت 🥲🙏🏻 عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان 1403/12/22 | 05:36 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیر1377 عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 738 همتون مثل همین خیلی کم مرد پیدا میشه این دیالوگ قدیمی 🤗من برای خانومم با همه فرق دارم چون واقعا دوستش دارم، شما هرچی میخوایی بگی بگو انسانم آرزوست
امیر1377 عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 738 من تا الان مردی ندیدم عاشقم شهاولش هوس بود بعدم سرد میشن حالا ما که داریم ازدواج میکنیم شدیم هوس باز 😂 ای بابا انسانم آرزوست
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 چطور آشنا شدین چطور جدا؟ نمیخام یادش بیفتم ولی تاپیک قبلیم بخونی متوجه میشی چرا جدا شدیم عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 من پریودم نزویکه احساس میکنم عاشقم ولی نمیدونم عاشق کیم یعنی فقط خودم میفهمم چمه فک کنم عاشق نشو اگرم شدی آدم درستی انتخاب کن عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 این دیالوگ قدیمی 🤗من برای خانومم با همه فرق دارم چون واقعا دوستش دارم، شما هرچی میخوایی بگی بگو گفتم که کم این دوره زمونه مرد واقعی پیدا میشه مبارکه خوشبخت سینولی هیچوقت دلشو نشکون ما دخترا قلبمون نازکه با کوچکترین حرف دلمون میشکنه اگه یکی از چشممون بیفته دیگه هیچوقت باهاش خوب نمیشیم قدرشو بدون عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان
broman_ww عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 2239 پس زنو شوهرا چیینی مرد واقعی وجود نداره؟ زن و شوهری فقط دوران آشنایی جذابه ، بعد ازدواج بعد یه مدت دیگه مثل قبل باهم نیستن چون اون توهمات از بین میره عشق مثل تغییر شیمیایی ، و واقعی نیست فقط ساخته ذهن ماست به نام خدایی کہ قیمت دیدارش مرگ است-
امیر1377 عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 738 همتون مثل همین خیلی کم مرد پیدا میشه شما هم همتون مثل همید انگشت شمار دختر خوب وجود داره ، بعید میدونم با این طرز حرف زدن شما جزوشون باشی انسانم آرزوست
maha_ab مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 7165 شما هم همتون مثل همید انگشت شمار دختر خوب وجود داره ، بعید میدونم با این طرز حرف زدن شما جزوشون باشی جز کیا؟! عربیه وافتخر 😎😌 {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان