2777
2789
عنوان

دندانپزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دردش روو به کم شدنه به مرور کمتر میشهولی اگه دردش بیشتر میشه و براش قرص میخوری عصب کشی میخاد

عزیزم میشه منم راهنمایی کنی

میخوام ایمپلنت انجام بدم دندان جلویی فک بالام هست 

یه دکتر متخصص جراحی فک و ریشه و... مارک آلمانیsix کار میکنه و یه دکتر دیگه هم متخصص زیبایی و ترمیم و ایمپلنت مارک سوئیسی sic کار میکنه

بنظرت کدوم مارک بهتره‌؟

گاهی به اندازه ی معلمای پرورشی خسته کنندم جدی نگیر💔

عزیزم میشه منم راهنمایی کنیمیخوام ایمپلنت انجام بدم دندان جلویی فک بالام هست یه دکتر متخصص جراحی فک ...

هر دوتاشون sic هستن برند آلمانیش توو ایران خیلی محبوبتره ولی الان چیزی که هست با وضعیت کشور یه برندی رو انتخاب کن که برای وارداتش به مشکل نخورن

یکی از دوستام توو یه مطب دیگه سوئیسی انجام داده بود مدت‌ها منتظر بود قطعه‌اش از گمرک ترخیص بشه

هر دوتاشون sic هستن برند آلمانیش توو ایران خیلی محبوبتره ولی الان چیزی که هست با وضعیت کشور یه برندی ...

ممنون از راهنماییت

من موندگاریش خیلی برام مهمه حداقل ۲۰ سال راحت باشم از بابتش عالیه 

ببخشید خیلی سوال شد مرحله ی بعد از ایمپلنت چیه من ۲۲سالمه ایمپلنت انجام بدم بعد گذشتن عمرمفیدش باید دندان مصنوعی بزارم؟

ممنون از راهنماییتمن موندگاریش خیلی برام مهمه حداقل ۲۰ سال راحت باشم از بابتش عالیه ببخشید خیلی سوال ...

موندگاریش به کارِ دکترت و بهداشتِ خودت بستگی داره

کار گذاشتنِ درستِ دکترت پایه‌اش خوب و محکم توو استخونت جا بگیره و اینکه بعد از گذاشتم روکشش شما تمیز نگهش داری 

اصن به مصنوعی حتا فکر هم نکن چون همه چیو از بین میبره زیبایی صورتتو پر بودنِ صورتتو استخون فکتو تحلیل میده

همون ایمپلنت عالیه و اینکه عمریه 

موندگاریش به کارِ دکترت و بهداشتِ خودت بستگی دارهکار گذاشتنِ درستِ دکترت پایه‌اش خوب و محکم توو استخ ...

امیدوارم عمری باشه واقعا افسردگی گرفتم بخاطر این چندتا دندون 

میشه اگه مشهدی بهم دکتر خوب معرفی کنی

امیدوارم عمری باشه واقعا افسردگی گرفتم بخاطر این چندتا دندون میشه اگه مشهدی بهم دکتر خوب معرفی کنی

جوری طراحی شده که دائم باشه ولی اگه یه وقت برای روکشش مشکلی پیش بیاد فقط همون روکش رو تعویض میکنن

من تهرانم ولی هر جا هم خاستی بری فقط پیش متخصص فک و صورت برو