2821
2789
عنوان

عیدی عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 20 پست
یلدایی همه شو همسرم گرفت ب هزینه خودش داد تزیین کردن اماده فقط اوردن اما عیدی میگن نداریم 😒برای جار ...

منم کلا صفر تا صد همه چی پای خود نامزدم حتی پول اجاره استند و میوه شیرینی و... خانواده اش فقط میان کمکی تو خرید و..اصلا ندارن اگه برای جاری ات میگی آوردن پس حتما حرف تو بزن که باید برای توهم بیارن و فرقی نزارن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

منم کلا صفر تا صد همه چی پای خود نامزدم حتی پول اجاره استند و میوه شیرینی و...اگه برای جاری ات میگی ...

من یکی دوبار غیر مستقیم اشاره کردم اما وقتی ب روی خودشون نمیارن 

اگه نیارن منم عید خونشون نمیرم دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم حرفی نداره بیچاره میگه هرچی میخوای بیا بریم بگیر طلا هم میگه النگو، انگشتر، هرچی خودت دوست د ...

اشکالی نداره، بذار خودش بیاره. به همه بگو خانوادش مسافرتن، یا مثلا مادرشوهرم مریض بود، زنگ زد عذارخواهی کرد و از این حرفا. مهم همسرته که خداروشکر هوات و داره

باقیش اصلا مهم نیست. خوشبخت باشی عزیزم💝

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

قربونت عزیزم اما اصلا دلم نمیخواد عید خونشون برم وقتی بهم ارزش نمیدن

نرو، و دقیقا به گوششون برسون به چه دلیلی نمیری.

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز