2777
2789
عنوان

عیدی عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 20 پست
یلدایی همه شو همسرم گرفت ب هزینه خودش داد تزیین کردن اماده فقط اوردن اما عیدی میگن نداریم 😒برای جار ...

منم کلا صفر تا صد همه چی پای خود نامزدم حتی پول اجاره استند و میوه شیرینی و... خانواده اش فقط میان کمکی تو خرید و..اصلا ندارن اگه برای جاری ات میگی آوردن پس حتما حرف تو بزن که باید برای توهم بیارن و فرقی نزارن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

منم کلا صفر تا صد همه چی پای خود نامزدم حتی پول اجاره استند و میوه شیرینی و...اگه برای جاری ات میگی ...

من یکی دوبار غیر مستقیم اشاره کردم اما وقتی ب روی خودشون نمیارن 

اگه نیارن منم عید خونشون نمیرم دیگه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همسرم حرفی نداره بیچاره میگه هرچی میخوای بیا بریم بگیر طلا هم میگه النگو، انگشتر، هرچی خودت دوست د ...

اشکالی نداره، بذار خودش بیاره. به همه بگو خانوادش مسافرتن، یا مثلا مادرشوهرم مریض بود، زنگ زد عذارخواهی کرد و از این حرفا. مهم همسرته که خداروشکر هوات و داره

باقیش اصلا مهم نیست. خوشبخت باشی عزیزم💝

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

قربونت عزیزم اما اصلا دلم نمیخواد عید خونشون برم وقتی بهم ارزش نمیدن

نرو، و دقیقا به گوششون برسون به چه دلیلی نمیری.

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه