2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐😐😐میگم اگه حقیقته چرا خارجیا حضرت عیسی مسلمانا هم امامارو میبینن همه باید یه چیزو ببینن و بیان تعریف کنن بنظرم فقط یه خابه که از تراوشات ذهن ادم هس قیامت و برزخ رومنکرنمیشم فقط این ادما بنظرم راستگو نیستن!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

نگفت

منم دیدم ..بعضیا شون ربا و نزول گرفته بودن 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

😐😐😐میگم اگه حقیقته چرا خارجیا حضرت عیسی مسلمانا هم امامارو میبینن همه باید یه چیزو ببینن و بیان ت ...

الان  فکر کن  خارجیا  بیان اماما  رو ببین  

وقتی  هیچ درکی و شناختی  نداری   نمی  تونی  بفهمی  طرف مقابلت  کیه   بقیه  هم  با نشانه  ها  فهمیدن

هعی😶
مموتی گفته بود مموتی ی ه و دی برای مسخره کردن امام زمان ، والا که امام ظهور کنه نیاز به جاده اسفالت ...

ته یکی دو ماه پیش هم یه نماینده گفته سرچ کن 😄

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
😐😐😐میگم اگه حقیقته چرا خارجیا حضرت عیسی مسلمانا هم امامارو میبینن همه باید یه چیزو ببینن و بیان ت ...

اتفاقا فردا زندگی پس از زندگی راجع‌ به راستی ازمایی مهموناش میخواد صحبت کنه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

[QUOTE=375030875]😐😐😐میگم اگه حقیقته چرا خارجیا حضرت عیسی مسلمانا هم امامارو میبینن همه باید یه چیزو ببینن و بیان ت ...[/QUO اتفاقا اونام میبینن بیشتر تحقیق کنیذد متوجه میشید.

این برنامه کاملا واقعیه من دو تا از نردیکانم دقیقا همین مشاهدات رو داشتن.

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar