2777
2789

استادای پیام نور اکثرا بی سواد حق التدریسی هستن ، لول دانشگاه آزاد بالاتره

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجباری نیست و تعداد کلاسا خیلی کمتر از دانشگاههای دیگس بیشتر حالت رفع اشکال داره

ما ۸ جلسه کلاس داریم برای درس تخصصی 

با اینکه حضور اجبار نیس ولی استاد میاد سرکلاس و کلاس هم تشکیل میشه 

ما ۸ جلسه کلاس داریم برای درس تخصصی با اینکه حضور اجبار نیس ولی استاد میاد سرکلاس و کلاس هم تشکیل می ...

میدونم عزیرم خودم کارشناسیم پیام نور بودم ارشدمو آزاد واقعا خیلی فرق دارن با هم آزاد خب خیلی بهتره گارد گرفتنم نداره

عزیزم استادای ما همشون تو دانشگاه های دیگه هم درس دادن 

چندتاشو میخوای بگم سرچ کن اسماشونو  

نمونش استاد مهدی ستاری و اکبر امینی مهر 

عزیز این حرف رو بر چه مبنایی میزنی ؟ 

من هم تو پیام درس خوندم هم دانشگاه دولتی 

استاد هر دو دانشگاه فوق‌العاده بودن 

من تو پیام نور استاد هایی داشتم که دکتری داشتن و طراح سوالات المپیاد و کنکور بودن 

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

ازاد هم دانشگاه مجازی داره جدیدا یکی از اشناهام میخونه 

پیام نور استادای بیسواد داره من یه نفرو از اشناها شنیده بود اخر نفهمیدم طرف لیسانس بود فوق لیسانس بود بعد همینطوری برگه هارو میداد دوست پسرش تصحیح کنه و کیلویی نمره میدادن به بچه مردم 

دانشگاه ازاد واحدای خوبش زیر دکتر درس نمیده سابقه داراش هم الان دیگه همه فول پروفسور هستن

میدونم عزیرم خودم کارشناسیم پیام نور بودم ارشدمو آزاد واقعا خیلی فرق دارن با هم آزاد خب خیلی بهتره گ ...

اره میدونم آزاد بهتره فضاش 

ولی خب شما چون گفتید کلاسا حضوری نیست سر همون گفتم

عزیزم استادای ما همشون تو دانشگاه های دیگه هم درس دادن چندتاشو میخوای بگم سرچ کن اسماشونو نمونش است ...

استاد های فوق العاده با اخلاق 

من بعد کاردانی مجدد کنکور دادم و رشتمو عوض کردم 

ولی با استاد های پیام هنوز در ارتباطم و خیلی هم تو این راه کمکم کردن

اره میدونم آزاد بهتره فضاش ولی خب شما چون گفتید کلاسا حضوری نیست سر همون گفتم

نه منظورم این بود که اختیاریه حضور غیاب نداره ما تو آزاد اگه سه جلسه نمیرفتیم خذفمون میکردن ولی پیام نور اینجوری نبود

ازاد هم دانشگاه مجازی داره جدیدا یکی از اشناهام میخونه پیام نور استادای بیسواد داره من یه نفرو از اش ...

اخه چرا این حرف رو میزنی 🤦 

تصحیح امتحانات پیام با سیستم نه استاد و هر شخص دیگه ای