2777
2789
طفلی رو کاش تو دوسه روزگی ختنه میکردینالان درد هارو بیشتر میفهمه بیشتر اذیت میشهبه شکم میخوابه دردش ...

هفته اول تولد بستری بود بعدش دیگه باباش راضی نشد هی امروز و فردا کرد ، به اون بود هنوزم ختنه نمیشد

لایک نکنید😬
دردش مال همین امشب فردا دیگه درد نداره ولی چون راه میره ممکنه کمی اذیت بشه

آره آوردیم خونه اینقد تکون خورد خون ریزی کرد دوباره بردیم مطب عوضش کرد دکتر

لایک نکنید😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانا دقت!! تا تحقیق نکردید ختنه نکنید! خیلی از این متخصص ها ی اطفال حتی ارولوژی حتی تو عمرشون ۱۰۰ تا ختنه هم نکردن! ختنه یه کار حرفه ای و تجربیه با کتاب خوندن تو دانشگاه که نمیشه گوشت بچه مردم رو درست برید و ختنه ش کرد!

حتما برید پیش یه دکتر که ۲۰ سال تجربه داشته باشه! درست و غلط رو عملا یاد گرفته باشه! فقط کتابی نباشه سوادش!  اقلا سالی هزار تا ۲ هزار تا ختنه انجام داده باشه

اگه کار درست باشه و الکی نباشه حتما فیلم نمونه کارهای ختنه ش تو اینترنت یا اینستاگرام باید موجود باشه

حتماً با تحقیق بچه رو ختنه کنین می خواد اون بچه صد سال با اون عضوش زندگی کنه

پس یه کم وقت بذارین فیلمهای ختنه دکترهای معروف رو ببینین و فقط بروید دکتری که از خودش مطمئنه و اجازه می ده والدین بالاسر بچه شون باشن و ترسی نداره از نظارت والدین

به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست

به نظرمن هم تا فیلم ختنه و نمونه کار یه دکتری رو خودت با چشم ندیدی نباید بری بچه تو ختنه کنی!

مگه چیه آخه! خیلی ساده س ! همین الان تو اینترنت تو اینساگرام بنویس : فیلم ختنه

اول فیلم های ختنه دکترهای مختلف و نظرات پدرمادرای بچه ها رو ببین

بعد بدون پشیمانی برو آقاکوچولوت رو ختنه کن!

راس میگن! اگه دیدی نمیذارن بالاسر بچه ت وایسی و نظارت کنی بر کار پزشک و اون کمک پرستاره! معلومه یه کاسه ای زیر کارشون هس معلومه یه جای کارشون می لنگه دیگه مشخصه! داره علنا مخفی کاری می کنه خوب!!

فقط اگه گذاشتن بالا سربچه معصومت باشی و حاضر و ناضر باشی برو ختنه کن والا قید اون دکتره رو بزن! بچه تو ندی دست یه کمک پرستار ببره واسه خودش هرجوری خواس با بچه رفتار کنه!!

نگران نباش!  عکسش الان بفرس برا دکترخودش تا معاینه ش کنه

مگه شما معاینه انلاین ندارین؟

انشاالله که چیزی نیس نگران نباش.

ما البته بردیم پیش جناب دکتربلندی تلفن مستقیم پزشک۰۹۱۹۵۴۰۰۶۹۹ دادند

هر روز ویزیت آنلاین تصویری انجام دادن که بچه ها رو هر روز معاین میکنن و از هر عارضه ای پیشگیری می کنن

البته نمیدونم ختنه سایردکتر را روهم قبول میکنن یانه

منم همش می گفتم من که جرئتش ندارم! بمونه واسه بعد بعد بعد !!

اما شوهرم اصرار داشت که دیر بشه سخت میشه و تحقیق خیلی می کرد

اما وقتی فیلمهای ختنه دکتربلندی و نظرات خوب مردمی رو بهم نشون داد

بالاخره یه ذره راضی شدم و رفتیم شهریارتهران البته خودمون نزدیک اصفهان هستیم

خدا رو شکر هم کار هم رفتاردکتر بلندی از فیلمهاشونم بهتر بود!

دکتربلندیخیلی ما رو تحویل گرفتن بچه رو عین نوه شون تحویل گرفتن

اولش همون تست بیحسی معروف دکتربلندی قبل از ختنه رو رو شاهان من هم تست کردن واقعا به چشم خودمون دیدیم که بچه۱۰۰درصد سرّ شده!! و موقع ختنه اصلا اذیت نشد اصلا گریه یا متوجه حتی نشد !

خودم یواشکی از پشت پرده نیگاه میکردم دکتربلندی مسلط و با اعتمادبه نفس عجیب تو هفت دقیقه شاهانم ختنه کرد بدون درد بدون خونریزی بچه همش داشت تی وی نیگاه میکرد!

بعد ختنه هم تلقن مستقیم دکتربلندی رو دادن۰۹۱۹۵۴۰۰۶۹۹ و رایگان هرروز تصویری ویزیت شدیم خداروشکر عالی بوددددددددد

پسرم دنیای زیبای من