2777
2789
عنوان

بچه هاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 24 پست
اها دیدمممای جانممممم بیا پس من درست کنم تو بشووووور👀❤️

با هم درست کنیم دیگه شراکت مهمه ظرفا هم نصف که هیچکدوممون فشار نخوره😁😂

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اب کشیدنش مشکلی ندارم منپس تو کفی کن😂🫶گرسنم شد با این تاپیکت کی پاسخگوعه حالا🥸😭

چی میخوای درست کنم من الان تو فکر لازانیا یا پاستاعم انتخاب باتو 🤭💚

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

چی میخوای درست کنم من الان تو فکر لازانیا یا پاستاعم انتخاب باتو 🤭💚

بچه بودم یه فیلمی نگاه میکردیم 

اسمش گارفیلد بود یه گربه بود که لازانیا میخورد حس میکردمممممم خیلییییی خوشمزس این چیزی که میخوره💔😭😂😂😂ولی انگار با لازانیا هایی که خودمون درست میکنیم فرق داره🥺😂

🫶

بچه بودم یه فیلمی نگاه میکردیم اسمش گارفیلد بود یه گربه بود که لازانیا میخورد حس میکردمممممم خیلیییی ...

منم گارفیلد میدیدم حتی یه سینمایی جدید ازش اومده اونم دیدم 🤣🧡یه مدت نگاهش معروف شده بود هر کی لوس و بامزه نکاه می‌کرد و در عین حال چیزی میخواست میگفتن نگاه گارفیلدی 🤣سرچ کنیم لازانیا گارفیلدی شاید دستور پخت داد 😅😂

منم گارفیلد میدیدم حتی یه سینمایی جدید ازش اومده اونم دیدم 🤣🧡یه مدت نگاهش معروف شده بود هر کی لوس ...

خیلیییی باحال بود یادش بخیررررر😂😂😂😂😭

شاید تو یوتوب باشه👀

این جدیده رو من ندیدم قشنگه؟

🫶

خیلیییی باحال بود یادش بخیررررر😂😂😂😂😭شاید تو یوتوب باشه👀این جدیده رو من ندیدم قشنگه؟

آره خوبه در مورد اینه که بابای گارفیلد ولش کرد و بعدش چی شد و ....

آخی😂😭ولی هیچکدوم اون اپیزودش که تو لندن بودن و جا به جا میشن نمیشه😭😂😂

من بقیه قسمتاشو بچگی دیدم حافظم نمیکشه زیاد ولی کلا خوب بود 😃