2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم لو نمیده که بچش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 45 پست
بله کاملا بخاطراینکه این بنده خدا تازه بچه دارشده وبچش دختره مثلا میخوان عقده ای بازی کنن ک مثلا توف ...

خب شاید اونو هدفشون این نبوده ما که نمیدونیم پس بهتره قضاوت نکنیم ۱ درصد شاید دختر باشه اصن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم اشتها شده انگار رژیم گرفته صورتش لاغر شده فقط یکم بقیش تغییری حس نکردم

احتمالا پسره .شکمش اگه گرد و قلمبه و رو ب پایین دختر .اگه جمع جور و رو به بالا پسر.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

کم اشتها شده انگار رژیم گرفته صورتش لاغر شده فقط یکم بقیش تغییری حس نکردم

کم اشتهاست دختره

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

خب شاید اونو هدفشون این نبوده ما که نمیدونیم پس بهتره قضاوت نکنیم ۱ درصد شاید دختر باشه اصن

خب اخه عزیزم زنداداش عضونزدیکیه بخاطرداداش ادم بدخیلی تابلوعه مثلا نگی جنسیتو طرف بلانسبت خرک نیست متوجه میشه اول واخر اون بچه چیه پس چ کاریه بجای دل شکوندن دل طرفو ب دست بیاریم ک فرداخواست براادم کاری کنه دلش بیادفک کن برعکس بشه داداشت جنسیت بچشو زنش نزاره بفهمی بخداک زمین وزمانوبهم میدوزی ک من عمم دلم میخواد بدونم جنسیت بچه داداشم چیه زن عفریتش نمیزاره اونم همینطور دلش میخوادبدونه دیگ مگه شوهرش دایی بچه نیس

نگران نباشید آدم خودش خوب باشه کسی پشت سرش حرف نمیزنه

خب من بچه خواهرم اولین بار برای حرف مردم فوت شد انقدر که حرف زدن و مطمئنا بخاطر اون بود برای همین بار دوم فقط خودمون فهمیدیم و بچش سالم سالم دنیا اومد دخترم بود تازه قرار نیست جنسیت بچه ی دیگران انقدر بقیه رو درگیر کنه و هرکسم اختیار زندگی خودشو داره. 

خب اخه عزیزم زنداداش عضونزدیکیه بخاطرداداش ادم بدخیلی تابلوعه مثلا نگی جنسیتو طرف بلانسبت خرک نیست م ...

ما اونموقع به داداشامونم گفتیم با ۳ تا از زنداداشم و داداشم قطع ارتباط بودیم کلا نمیخواستیم زیادم پخش شه 

اصلا چه فرقی داره؟من درک نمیکنم مثلا ما فامیلمون پسر دار شده بود دور تا دور خونش بادکنک زده بود تو ب ...

عزیزم من بالاتر گفتم فرقی نداره دختر و پسر اما حس کردم  اسی در دوران پس از زایمان و ممکن از هر چیز کوچیکی ناراحت بشه شایدم پسر دوست داشته چون گفت حتما پسر که نمیگن برای همین بگو ناراحت نشو و از نعمتی که خدا نصیبش کرده لذت ببرچون واقعا هیچی توی این دنیا بی حکمت نیست 

خدایا شکرت 
احتمالا پسره .شکمش اگه گرد و قلمبه و رو ب پایین دختر .اگه جمع جور و رو به بالا پسر.

شکمش معلوم نیست انقد قبلش چربی داشت شکمش که الان اصلا معلوم نمیکنه چون شکم داره

ناراحت نیستم برای چی ناراحت باشم

خداروشکر عزیزم لذت ببر از کوچولو و از خانواده شوهر بیشتر از این توقع نکن چون اونا فقط دنبال اینن کاری کنن عروس پیگیرشون باشه

خدایا شکرت