2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 29 پست
ممنون گلم واقعا خیلی سخته نگم برات نمیشه از درد ورنج هایی که می‌کشم رو توصیف کنم

الهی به حق این ماه عزیز حال شما خوب بشه

اگه دلتون آروم و سبک میشه و ناراحت نمیشید بگید از بیماری و درد دلتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان خریدن اشتباه محضه من هیچی نخریدم گذاشتم بعد عید الان قیمت ها الکی الکی زیاد تر هستن جنس اشغال ...

خب شما عید حتما جایی نمیرید سمت ما که برای چشم خم چشمی به جای یه دست دو  یا سه دست لباس میخرن که عید تکراری نپوشن 😑

خب شما عید حتما جایی نمیرید سمت ما که برای چشم خم چشمی به جای یه دست دو یا سه دست لباس میخرن که عید ...

چرا میریم ولی در طول سال چون زیاد همو نمی‌بینیم کسی یادش نیست چی پوشیده نپوشیده 

چرا میریم ولی در طول سال چون زیاد همو نمی‌بینیم کسی یادش نیست چی پوشیده نپوشیده

چه خوب من یه لباس مجلسی داشتم فقط یکبار پوشیده بودم بعد چندسال پوشیدمش جاریم یادش مونده بود 😂

اوووووو

من الان باردارم هفته دیگه زایمانمه ۱ ساله ارایشگاه نرفتم اگه خدا بخواد بعد زایمان برم موهامو رنگ کنم بعدش کراتین کنم ابروهامم ترمیم کنم الان فقط فکر ابنم که بزام🤣

من الان باردارم هفته دیگه زایمانمه ۱ ساله ارایشگاه نرفتم اگه خدا بخواد بعد زایمان برم موهامو رنگ کنم ...

به سلامتی عزیزم قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون

منم بچه نه ماهه دارم خیلی وقت بود رنگ نکرده بودم امسال رنگ کردم خیلی تو روحیه تاثیر داره 

داستان زندگیت خوندم عزیزم 🥹دقیقا شرایطمنم مثل تو هست ی پسر ۳دارم الآنم سی هفته هستم🥹

خدا حفظشون کنه 

انشالله زندگیتون بهتر بشه خیلی به خودت اهمیت بده و مراقب خودت باش

من که افسردگی شدید و قلب درد گرفتم 

امیدوارم قدم بچه اتون خیر و خوشی براتون بیاره

داستان زندگیت خوندم عزیزم 🥹دقیقا شرایطمنم مثل تو هست ی پسر ۳دارم الآنم سی هفته هستم🥹

ترک هسی؟ نمیدونم چرا ترکا دختر زود شوهر میدن 🫠

البته خداروشکر سمت ما دیگه چند ساله جمع شده ننگ میدونن زود ازدواج کردن رو 

ترک هسی؟ نمیدونم چرا ترکا دختر زود شوهر میدن 🫠البته خداروشکر سمت ما دیگه چند ساله جمع شده ننگ میدون ...

بله گل 

من خودم زود ازدواج کردم پدر مادرم اصلا قبول نمیکردن البته تو تبریز دیگ جمع شده کودک همسری دختر ۲۵ب بعد ازدواج می‌کنه اکثرا

ناراحت نباش خدابزرگه دکترا ی چیز میگن خدامون ک نمرده همسایه ماهم مشکل کبد داشت خداروشکر خوب شده

الهی که همه مون سلامت باشیم.خیلی التماس دعای فرج دارم 

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
الهی به حق این ماه عزیز حال شما خوب بشهاگه دلتون آروم و سبک میشه و ناراحت نمیشید بگید از بیماری و در ...

الهی آمین 

ممنون گلم.مشکل قلبی دارم 

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.