من این کرم رو بعد تعریف های خواهرم که استفاده میکرد خریدم ولی بعد چند بار استفاده خیلی بد شنیدم ازش دیگه گذاشتمش کنار الان باز دودل شدم که استفاده کنم یا نه.چون اونایی که راضین خیلی تعریف میکنن.کسایی که ناراضی هستن و بعد قطعش پوستشون بد تر شده ایا مصرف رو کامل کرده بودن یا نصفه ول کردن؟
دوستای گلم من این کرمو زدم.تا وقتی استفاده کنید خوبه ولی چند روز بعد از قطع کردن پوست برمیگرده به رنگ قبل و پر از لک میشه.گ ول نخورید.من از خودشون پرسیدم که مثل پاکستانیا کورتون داره یا نه.که گفتن اصلا.ولی دروغ گفتن.حتی به پی وی همه کسایی گه زیر پست اینستاشون پیام داده بودن رفتم و در مورد اثر گذاری کرم پرسیدم.همه گفتن عالی.اما اونام همه از خودشون بودن که باعث بشن مردم اعتماد کنن
سلام زنداداشم این کرمو بهم معرفی کردکه خودش هم ازش استفاده میکردپوستش واقعا معجزه شده بود روشن وصاف گف ازیه پیج تواینستا که پیج معتبریه وکلی رضایت مشتری داره خریده @kerem.mojezeh25 منم ۲هفته اس خریدم واستفاده میکنم خدایی پوستم خیلی خوب شده همه میگن چیکارکردی انقدروشن وصاف شده پوستت وادمین پیج گف اگه تدریجی قطع کنی برگشت نداره
واقعا حرفی ندارم برای کسایی که کرمی استفاده میکنن که نه جای معتبری تولید شده و نه ترکیباتشو میدونن چیه!؟ بعدم میان میگن الکی بود و گول خوردیم و... دوستای من خودتون عاقل هستین! اینهمه برند تو بازار هست درباره تاریخچه این برندها تحقیق کنید و محصولات دارای استاندارد کیفی بخرید.اینکارا چیه؟؟؟؟؟ اگه قرار بود جواب بده این کرم مطمئنا کلی شرکت هست که میزدن تو خط تولید این محصول.اما کسی اعتبارشو زیر سوال نمیبره