2777
2789
عنوان

کسانی که کرم معجزه زیبایی رو مصرف کردن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 279508 بازدید | 188 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستای گلم من این کرمو زدم.تا وقتی استفاده کنید خوبه ولی چند روز بعد از قطع کردن پوست برمیگرده به رنگ قبل و پر از لک میشه.گ ول نخورید.من از خودشون پرسیدم که مثل پاکستانیا کورتون داره یا نه.که گفتن اصلا.ولی دروغ گفتن.حتی به پی وی همه کسایی گه زیر پست اینستاشون پیام داده بودن رفتم و در مورد اثر گذاری کرم پرسیدم.همه گفتن عالی.اما اونام همه از خودشون بودن که باعث بشن مردم اعتماد کنن

سلام استفاده کردید بلاخره یا نه  نتیجه چی،شد

سلام زنداداشم این کرمو بهم معرفی کردکه خودش هم ازش استفاده میکردپوستش واقعا معجزه شده بود روشن وصاف گف ازیه پیج تواینستا که پیج معتبریه وکلی رضایت مشتری داره خریده @kerem.mojezeh25 منم ۲هفته اس خریدم واستفاده میکنم خدایی پوستم خیلی خوب شده همه میگن چیکارکردی انقدروشن وصاف شده پوستت وادمین پیج گف اگه تدریجی قطع کنی برگشت نداره

شما که خریدی چیشد جوشات خوب شد منم بخرم؟

بهترین کرم معجزه، کرم معجزه نفیس هست که مورد تایید دکتر روازاده هم قرار گرفته.

ی اسفندی عاشق یادگیری و یاددادن؛ علاقه مند به طب سنتی؛ دیوونه تبادل نظر و تجربه
ببخشید دوستان مصرفش چ جوریه من تازه کسی برام خریده صورت منم پر جایجوش هستش چطور لستفاده کنم و قیمتش ...

سلام عزیزم

ببخشید شما از کرم معجزه راضی بودین؟

صورتتون لک نشد؟

واقعا حرفی ندارم برای کسایی که کرمی استفاده میکنن که نه جای معتبری تولید شده و نه ترکیباتشو میدونن چیه!؟  بعدم میان میگن الکی بود و گول خوردیم و... دوستای من خودتون عاقل هستین! اینهمه برند تو بازار هست درباره تاریخچه این برندها تحقیق کنید و محصولات دارای استاندارد کیفی بخرید.اینکارا چیه؟؟؟؟؟ اگه قرار بود جواب بده این کرم مطمئنا کلی شرکت هست که میزدن تو خط تولید این محصول.اما کسی اعتبارشو زیر سوال نمیبره