2777
2789
عنوان

کادو برای مادرشوهرم چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 52 پست
پاساژ قائم تجریش؟

بله

البته من جديدا نرفتم ولي اونقدر چيزاي قشنگي پيدا ميكني! با همه قيمتي! من براي يكي چند سال پيش يه تابلو فوق العاده خوشگل گرفتم همونجا هم قاب انتخاب كردم  

مجبوره خواهر،اگه نخره داستان میشه🤐

نه، اتفاقا پدرشوهرم چون خسیس هستن اصلا کادویی برای من نمیارن و خرج آنچنانی نکردن تا حالا... 

شاید پشت سرم بگن کادو نیاورد اما اصلا صمیمی نیستیم که بخوان داستان درست کنن 

مادرشوهرم خیلی بهمون لطف داره ولی، هر بار شوهرم میره خونه ش،برامون خوراکی میفرسته، غذا میذاره و... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی وقته خونه خریدن، من دیر دارم کادو میبرم، کاش زودتر ی چیزی گرفته بودم تا الان هرچی خونه لازم داش ...

تابلو ام خوبه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
مادر شوهرم خوبه، اوایل ی ذره اذیت می‌کرد اما بابت دیدگاه متفاوت جفتمون بود و البته شوهرم رو خیلی واب ...

اره کارخوبی میکنی کاری به کارش نداری. فکرکنم تاجایی که یکمی میدونم اگه مادرشوهردخترنداشته باشه خودش باز بهتره . چون دختراش هی تو گوشش ویزویز میکنن . اخه بگو مگه دوس نداشتین داداشتون تشکیل خانواده بده.

یعنی بقران زن برادرم خودشو واسم تیکه میکنه میگه تو خیلی خوبی میگه باراول که دیدمت مهرت به دلم افتاد بیشتر از شوهرم میخوامت میگه چون واقعا از ته دل حتی منطقی هم ادم خوبی 

یبارگفت برم تغییرجنسیت بدم بات ازدواج کنم😅😅

..

اره کارخوبی میکنی کاری به کارش نداری. فکرکنم تاجایی که یکمی میدونم اگه مادرشوهردخترنداشته باشه خودش ...

معمولا مادرها کاری ندارن، دعوا زمانی شروع میشه که یا یکی مثل خواهر شوهر فتنه گری میکنه یا مادر شوهر نقش ماری برای پسرش نداره و خودش رو رقیب عروسش میدونه

اوایل من دیدم جاری م مدام با خوانواده همسرم مشکل داره، عبرت گرفتم که نه صمیمی بشم نه کاری به کارشون داشته باشم نه اصلا حرفی بزنم که بعد بخوان بگن تو گفتی تو نگفتی