2777
2789
عنوان

آمادگی برای ازدواج چی هست❓

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلوغ فکری یعنی چی؟ سواد رابطه چطور تعریف میشه؟

باید بدونه شرایط چجوری مدیریت کنه ، چه رفتاری تو موقعیت های مختلف داشته باشه 

چه حرفی بزنه ، و چه حرفی نزنه 

از پس مشکلات بربیاد ، تعهد داشته باشه اولویتش همسرش باشه تلاش کنه برای بهتر شدن رابطه ، بخاطر حرفای دیگران رابطه خودشو توی چالش نندازه و.... هرچیزی که رابطه رو پایدار نگه میداره 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

وابسته خانواده نباشه، قدرت تصمیم گیری به تنهایی داشته باشه، قدرت درک طرف مقابل داشته باشه ،قبل انجام هر کاری بتونه فکر کنه و آینده نگر باشه نه اینکه بچه گانه فکر کنه 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

سن بالای ۲۵ عاقل بودن سر هر چیزی قهر نکردن توان تجزیه تحلیل مسائل الکی بحث نکردن 

مدیریت و هزاران چیز دیگه

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

خب یعنی چی؟ توضیح؟ تصمیم که بچه ۵ ساله هم میتونه بگیره چه تصمیمی؟

دیگه چه توضیحی بدم خودت متوجه شو دیگه

تصمیم داریم تا تصمیم خیلی وقتا ادما با احساسات و قلبشون تصمیم میگیرن باید ادم بلد باشه با عقلش تصمیم بگیره که ربطی هم به سن ادما نداره

الان بنظر شما یه بچه 5 ساله تو شرایط سخت میتونه تصمیم کاملا درست بگیره؟ 

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

بلوغ فکری بالای 23 سال کامل میشه

اینکه خودتو بشناسی و برای خودت ارزش قائل بشی

اطلاعات و آگاهی و تجربه های مختلف داشته باشی

افکارت طبق واقعیت باشه نه هاجر خانوم همسایه

یا فیلم های ترکی

مسئولیتها و سختی های متاهلی رو بپذیری

و اینکه بدونی از شوهر و زندگیت چی میخوای

معیار های منطقی طبق خواسته خودت داشته باشی

و پای همونا بمونی و نهایت تلاش برای شناخت طرف مقابل

خیلیییی زیاده و جزئیات داره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یعنی این که بدون وابستگی به پدر ومادرت بتونی تصمیم بگیری و خودت به تنهایی از پس کارهای خونه و زندگی بربیایی 

توانایی صبور بودن

توانایی مسئولیت‌پذیری

توانایی جدایی از خانواده و مستقل شدن

توانایی سازگاری و پذیرش

توانایی ایجاد تغییرات

توانایی احترام گذاشتن به خواسته‌ها و شخصیت فرد مقابل و رعایت حقوق یکدیگر

توانایی ابراز علاقه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
بیشتر حرفات ذهنیت بچه های امروزیهولی شکاف عمیقی بین ما و نسل های قبلی وجود دارهبخصوص که تو نی نی سای ...

بله درسته

و منم دقیقا دارم با چنین افکارهایی مبارزه می‌کنم به نوع خودم

و فکر می‌کنمم هرکسی که مخالفه مثل من نظرشو بیان کنه میتونه خیلی‌های دیگه رو هم تشویق کنه به این کار و در بین مردم عادی‌سازی بشه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بله درستهو منم دقیقا دارم با چنین افکارهایی مبارزه می‌کنم به نوع خودمو فکر می‌کنمم هرکسی که مخالفه م ...

روش قشنگیه

ایده پردازی،همفکری و تفکر برای ترویج شیوه درست زندگی

بشخصه آدمای مبارزی مثل شما رو خیلی تحسین میکنم

ولی خودم با وجود طرز فکر نو و جدید سعی میکنم با سیاست ازشون استفاده کنم

معمولا مردم در مقابل حقیقت های یهویی که به خوردشون میدی گارد میگیرن

ولی آروم آروم که به ذهنشون بشینه بهتر درکش میکنن

این نظر منه و ترجیه میدم کمتر درگیر بشم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

2790
2778
2791
2779
2792