2777
2789
عنوان

بچه ها خيلي حالم بده خيلي

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 23 پست

حالا اینبار که گذشت، دفعه بعد همین مسئله رو یادآوری کن و دیگه قرض نده.

حتی لازم به توضیح دادن هم نیست فقط تصمیم خودت رو بیان کن که نمیخوای قرض بدی.

از یه سنی به بعد، اگرچه باید احترام والدین رو نگهداری ولی دیگه باید مستقلاً برای خودت تصمیم بگیری و تحت تاثیر والدین نباشی.

من خودم همیشه از ترس اینکه کسی ناراحت نشه خواسته های خودمو ابراز نمیکردم و کاری که دلم میخواست رو انجام نمیدادم. نتیجه اش میشد اینکه همیشه ته دلم یه خشمی داشتم و حالم خوب نبود. حالا کم کم دارم تغییراتی ایجاد میکنم

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اینبار که گذشت، دفعه بعد همین مسئله رو یادآوری کن و دیگه قرض نده.حتی لازم به توضیح دادن هم نیست ...

مامانم ميگه جلوي بابا نگو حقوق گرفتي

بعد خودش ميره بهش ميگه و دوتايي انقدري ميرن روي مغز من كه ديوونه ميشم

الان از شدت اعصاب خوردي گريه نكردم فقط

مامانم ميگه جلوي بابا نگو حقوق گرفتيبعد خودش ميره بهش ميگه و دوتايي انقدري ميرن روي مغز من كه ديوونه ...

مجردی؟ اگر اره که خب چی میشه حالا کمک کنی. درامد پدرت شاید کمه. البته من نمیدونم

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
مجردی؟ اگر اره که خب چی میشه حالا کمک کنی. درامد پدرت شاید کمه. البته من نمیدونم

عزيزم من تا اين ماه قسط داشتم اگه قسط نداشتم حتي ازشون پس نميگرفتم 

مجردم درامدش بد نيست ولي چون كارش ازاده وقتايي كه لنگه از من ميگيره