2777
2789
2790
2778
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 33 پست
آره منم تصمیم گرفتم نرم اگرچه میدونم بعدا باهام سرسنگین میشه با اینکه حق منه که از دستش ناراحت باشم

ناراحت بشه وقتی اون واسش مهم نیست تو ناراحت بشی که مستقیم دعوتت نکرده دیگه اهمیتی نداره 

چه معنی داره به گوشی شوهرت زنگ بزنه اصن ؟؟؟؟

به مادر شوهرتم نگو که از این قضیه ناراحتی 

یه چیزی رو بهونه کن 

بگو من تو کارا خونه تکونیمم اصن وقت نمیکنم جایی برم 

بعدم شوهرمم نیست من بهم خوش نمیگذره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره منم تصمیم گرفتم نرم اگرچه میدونم بعدا باهام سرسنگین میشه با اینکه حق منه که از دستش ناراحت باشم

پاشو برو بنطر من اگه از عمد اینکارو کرده ک به همسرت زنگیده دوتا هدف داشته

شما ناراحت بشی نری!!!

لج شمارو دربیاره!

با نرفتنتون به هردوتا هدف میرسه 

من بودم میرفتم اتفاقا روی بازم نشون میدادم اما برا دعوت منم به همسرش میزنگیدم

ببین ولی باید این وسط بگم همسرتونم مقصر باید یا میگفت بزار با همسرم مشورت کنم !!!

یا باید میگفت به همسرم زنگ بزنید من درجریان برنامه ها نیستم ایشون برنامه ریزی میکنه

اگه نمیخواین برین همسرتونم بگید نره چون اون بره شما نرین بی احترامی بشماست از طرف همسرت

پاشو برو بنطر من اگه از عمد اینکارو کرده ک به همسرت زنگیده دوتا هدف داشتهشما ناراحت بشی نری!!!لج شما ...

آره منم از دست شوهرم ناراحت شدم ولی چون نمیخواستم ناراحتش کنم چیزی بهش نگفتم ولی شوهرمم البته بهش نگفت ما میایم گفت حالا ببینیم چی میشه

گاهی فقط گوش باش
آره منم از دست شوهرم ناراحت شدم ولی چون نمیخواستم ناراحتش کنم چیزی بهش نگفتم ولی شوهرمم البته بهش نگ ...

خب پس به شوهرت بگو که بهشون زنگ بزنه بگه که به خانمم گفتم  خانمم یسری کارهاش مونده ان شاالله یروز دیگه میایم که خانمم بیکارباشه درفرصت مناسب

برای منم اوایل اینطوری یودن به شوهرم زنگ می زدنن واقعا درکشون نمیکنم یعنی چی اخه تو اینجور مواقع باید به زن خونه زنگ زد چه دلیلی داره جاری به شوهر زنگ بزنه و دعوت کنه ب جا اینکه قائدتا با من که زنم باید راحتر باشه خب

تروخدا اون شخصو که توتاپیکی گفتین سرطان خون بچه داشته یه جوری ارتباط بگیرم شماره ای یا هرچی چکار کرد ...

سلام عزیزم دائما تحت نظر دکتر بودن شفای اصلی دست خداست ان شاالله خدا به برکت ماه مبارک رمضان به حق امام علی علیه السلام شفای عاجل بده به مریضتون

گاهی فقط گوش باش

عمه منم همیشه وقت دعوت به بابام زنگ میزنه😐

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز