2777
2789
عنوان

خونه تکونی به شما هم حس خوبی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 37 پست
امضات انگار حرف خدا بود براممیشه منم بزارمش تو امضام؟

اره عزیزم  چرا نشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وی شوهرم فرشو برد توحیاط انقدر سابید انقدر سابید پاره پوره شد فرشه ولکنم نبود عصبانی بود از صابکارش. ...

به نظرم نباید با قالی شور فرچه منظورم هست بشوری باید با شامپو فرش و ابر یا تور بشوری فرش من اینجوری میشورم حتی پادری ها سخت هست ولی خراب نمیشن چون یه مدت با فرچه شستم خراب شد یکی از پادری هام 

عزیزم همیشه امیدت به اون بالاسری باشه هیچ وقت ناامیدت نمیکنه منم مشکلات زیادی داریم تو زندگیمون ولی ...

بازم پناه برخدا💚انشاءالله که برای شما هم این سال جدید خدا برات خیلی خیلی قشنگ بسازه لبخندت همش از ته دلت باشه الهی آمین 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

خونه تمیز خیلی دوست دارم ولی از تمیزکاری متنفرم ،اینقدر دوست دارم بعضی ها از صبح تا شب خونه تکونی می کنند ،من نهایت یک ساعت که کار کنم از لحاظ روحی بهم میریزم مخصوصا اگر قرار باشه چیدمان خونه و وسایل رو هم تغییر بدم 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

بازم پناه برخدا💚انشاءالله که برای شما هم این سال جدید خدا برات خیلی خیلی قشنگ بسازه لبخندت همش از ت ...

ممنون عزیزم انشاا... مشکلات شما هم حل شه سال خوبی پیش رو داشته باشین