2777
2789
عنوان

جدیدا مد شده دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 9440 بازدید | 402 پست
زن ها نسل جدید قوی هستن و نیاز به حمایت مرد ندارن ، نون خشک میخورن ولی اجازه نمیدن یه مرد آزادی و اس ...

زن و مرد هر دو ذاتا به هم نیاز دارن و نیازهاشون هم متفاوت هست

مرد غلط میکنه آزادی زن رو ازش بگیره همچین حقی نداره

چرا فکر میکنین مرد در ازای انجام وظیفش آزادی رو میگیره

منم نظرم همینه خانمی که شاغل نیست دیگه کارای خونه رو بلید بکنه تا حرفم بزنی میگن زن ستیز ولی منطقی ن ...

خب بره بگیره😂

حالا یکیشم نمیتونن جمع کنن

برن ۴ تا بگیرن؟

حرفای این قزمیتا رو انقد جدی نگیرین

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم هرموقع توی قانون نه فقط بین زن و شوهر، بلکه بین همه زن ها و مردها عدالت و برقراری به وجود اومد ...

جالبه بارها از رفتار اشتباه مردا و ناعدالتی هایی که در حق زنا شده صحبت کردم یک بارم خواستم که از رفتار زن ها نقد شدم یهو برچسب زن ستیز روم زده شد!

شما متاسفانه این توهم رو دارید که تو این مملکت شکاف های جنسیتی رو مردا بوجود اوردن و فقط رفتار اوناست که باعث ناعدالتی شده

منکر قوانین ضد زن نیستم ولی واقع بین هم هستم

مسلما مردی که صبح تاشب جون میکنه به قول شما وظیفه نان آوریشو با گوشت کیلو یک تومن و طلا گرمی شش و خورده ای به جا بیاره هرچقدرم قانون علیه زنا نوشته شده باشه باز هم دیگه وظیفش نیست بیاد کارای خونرم بکنه

بعد همشم مشکلشون قانون تمکینهمنم خودم مجردیام پیج اینا رو فالو داشتمتمکین از مردو کرده بودن پیرهن عث ...

بآ این کامنت تون خیلی موافقم

تو کامنت قبلی هم گفتم

از این ور ادعای مستقل بودن و اینا دارن

از اون ور قرص می خورن واسه جلوگیری از بارداری از دوست پسر!

بعد همشم مشکلشون قانون تمکینهمنم خودم مجردیام پیج اینا رو فالو داشتمتمکین از مردو کرده بودن پیرهن عث ...

بعدم میگن پسرا چرا بگیر نیستن

خب تو همه چی رو مفت و مجانی دادی بهش

چرا بگیره؟؟؟؟؟؟؟

نوچ زن تحت هیچ عنوان وظیفه کار تو خونه نداره وظیفه خرج کردنم نداره وهمه اینا لطفه البته طبق اسلامه ه ...

ولی انجام میده قبول داری؟ 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اونوقت مرد ها هم میگن چون خرجتو میدم حق نداری اعتراض کنیدست به سیاه سفید نزدن زنا به نفعشون نیست بعد ...

همچین حقی نداره وظیفه ذاتیش هس خرجی دادن 

پس زن هم‌بگه چون زایمان میکنم تو هم حق اعتراض نداری 

چه ربطی داره 

بقیه حرفتونو متوجه نشدم

مهم فرهنگه که اوکی بشه قانون رو خودمون عوض میکنیم به زودی 👍😉

😂😂😂😂 آخ چقد با مزه ای 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

الان دخترای ساده گول فمنیستا رو خوردن همش میگن غرورم اجازه نمیده از مردی ( شوهر ) پول بخوام خودم کار ...

من نمی دونم شما این فطرت رو از کجا درمیاری؟ اینا همه تعاریف اجتماعی. 

این زنی که می گه من خودم پول درمیارم گول نخورده. اون پس فردا توی زندگیش که شاغل باشه شده به بهای خونه ی کثیف یا خرج شدن بخشی از حقوق خودش و شوهرش برای کارگر ولی اقلا بلده پول دربیاره.

خیلی زنای نجیب و کاری هستند که این مسیر شوهر همه ی خرج رو بده رو می رن. بعد شوهرشون خوب از آب درنمیاد (که اصلا کم نیستند. وایستی توی همین سایت روزی 15 تاپیک با این مفهوم نشونت می دم) که مرد به خاطر در اختیار داشتن پول اختیار زن رو در دست می گیره. زن 40 ساله باید مثل یک نوجوون گردن خم کنه برای یک قرون دو زار و جواب پس بده. بعد در نهایت یک عمر کلفتی کرده و زحمت کشیده یه چوب کبریت به نامش نیست.

به نظرت کی این وسط ضرر کرده؟ اون مدل سنتی اصلا گل و بلبل نیست. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

خب بره بگیره😂حالا یکیشم نمیتونن جمع کننبرن ۴ تا بگیرن؟حرفای این قزمیتا رو انقد جدی نگیرین

نه آخه به خانوم بر خورده بود منم گفتم خب تو قانونی حرف زدی جوابتو گرفتی بحثم اینه بنظرم جدای از قانون انسانیت باید باشه الان شما به همسرت بری بگی من هیچ کاری نمیکنم سرکارم نمیرم چون طبق قانون وظیفه من فقط تمکینه 

خدایی ناراحت نمیشه خودتو بذار جاش 

یا همسر بگه من خرج خونه میدم پس هر کار من بگم بلید بکنی ناراحت نمیشی ؟ میشی دیگه زندگی مشترک اسمش روشه یعنی مشارکت 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
همچین حقی نداره وظیفه ذاتیش هس خرجی دادن پس زن هم‌بگه چون زایمان میکنم تو هم حق اعتراض نداری چه ربطی ...

زایمان که ی چیز طبیعی و مشخص هست ولی اینکه میگید وظیفه‌ی مرد هست خرج دادن بر چه مبناست؟ این تعیین وظیفه و... رو کی کرده؟ شما خدایی یا بنده خدا که میدونی وظیفه و ذات هر جنس چیه؟

بقیه حرفمم این بود از نظر عقلی زن و مرد فرقی ندارن که شما میگید ذات مرد با زن فرق داره

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

قانون تمکین ?

حرف ما اینه هم کارای بچه و خانه داری باید نصف بشه هم خرج و مخارج

شماها به بهونه انداختن خرجو مخارج رو دوش مرد خبر نطارین که تمام کارای خونه و بچه داری رو انداختین گردن خودتون حتی اگر شاغل باشین بعد از فمنیستا نقد میکنین؟

بابا خیلی خوبین شما

بآ این کامنت تون خیلی موافقمتو کامنت قبلی هم گفتماز این ور ادعای مستقل بودن و اینا دارناز اون ور قرص ...

کلا این حرفا به درد جامعه ایران نمیخوره

خود من خب باکره ازدواج کردم

دونه دونه دوستام تو دوره دوستیم با همسرم مسخرم میکردن که وای تو چرا رابطه نداری،رابطه نیازه،لذته،...

گفتم اوکی

واسه یه لذت ۱۰ دیقه ای بیام خودمو اذیت کنم؟

اونم تو مملکتی که طرف براش هیچ مسئولیتی تعریف نمیشه در قبال رابطه با دختر؟

مثلا اگه در حین رابطه آقا باعث جراحت ناحیه جنسی من بشه کدوم بیمارستان منو قبول میکنه وقتی مجردم؟

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚