2777
2789

من ازدواج دوممه شوهرم ازدواج اولش با مخالفت خانواده ها ازدواج کردیم‌ باخانواده شوهر ی حیاطیم کلا ب همه چیمون دخالت میکنن ازخانواده من یکی مهمون نمیاد اینجا اولا چن بارمادرم  اومد خونم مادرشوهرم ازحسودیش  کاری کرد باخانوادم شوهرم دعوا کردن تا نیان اینجا الانم هیشکی ازخانواده مانمیاد کلا همه جوره اذیتم میکنه هرلحظه ازم ایراد میگیره نمیدونم پوستت سیاهه یاکاش فلانی رو میگرفتم منتظرم بچه بزرگ شه طلاق بگیریم تاحالا هم چن بار دعوا کرویم رفتم خونه پدرم اومده اورده ولی اینبار میخوام دگ برم برنگردم.اینجایین بقیشو بگم

اره بگو عزیزم

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا بهم پول نمیده اصن هیچی نمیخره وقتس میگم ب چیزی نیازدارم هرلحظه هم پیش خانوادش صداشو واسم بلن میکنه فش میده بی احترامی میکنه پیش اونا بهم اونا هم میبینم خوششون میاد.الان حرفش هرووز اینه تو خونه تو ی مهمونی منتظرم بچه بزرگ شه پیش خانوادم بمونه بفرستمت خونه پدرت منم میخوام فردا بابچم بزم خونه پدرم دگ خسته شدم از حرفاش