2777
2789
من هیچ تجربه ای نداشتم نه اما همکلاسی هام که حرفه ای هستن اره چنتا کار گرفتم از استادای ترم قبلچه شه ...

بچه دانشجویی که تازه وارد دانشگاه می‌شه و تازه می‌خواد درسش رو بخونه چطور می‌تونه حرفه‌ای باشه؟ 🥲 منظورت اینه‌که اثرهای بهتری ارائه دادن ینی تلاش خودشون بیشتر بوده یا این‌که از قبل تجربه داشتن؟

من شیراز هستم 

دانشجو 

کم‌کم انجامش بده تموم می‌شه بالاخره چیز قشنگیه حداقل توی روند کار کردن خستت نمی‌کنه لذت می‌بری

امیدوارم😅💕

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه دانشجویی که تازه وارد دانشگاه می‌شه و تازه می‌خواد درسش رو بخونه چطور می‌تونه حرفه‌ای باشه؟ 🥲 م ...

همکلاسی هام که حرفه ای هستن ،کار کردن چند ساله

یکیشون از ۱۴سالگی تو استودیو کار می‌کرده بقیشون کارآموز بودن و خودشونو بالا کشیدن

تنها کسی که تجربه نداشت من بودم البته دخترا کلاس هم نداشتن😅🤣

منم از اون که خیلی وارده کمک گرفتم و یه تیزر کوتاه با موبایل ساختم ،حتی یکی از بچه ها می‌گفت تو با هوش مصنوعی ساختیش😐

کلا خودت رو به استاد نزدیک کن ،اما نه با خودشیرینی

ببین نمی‌دونم دانشگاهی مختلت هست یا نه اما پسرا خیلی وارد ترن،میتونم بگم دخترامون خیلی بی عرضه هستن و وقتی تیزر رو ساختم حسودی کردن درحالی که استاد تایید کرد 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

همکلاسی هام که حرفه ای هستن ،کار کردن چند سالهیکیشون از ۱۴سالگی تو استودیو کار می‌کرده بقیشون کارآمو ...

مختلط هستیم

آره باید کار خوب تحویل استاد بدی تا نظرش جلب بشه

دانشجو