2789
عنوان

خرید کوییک

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 29 پست
من مدل ۱۴۰۰ می تونم بخرم، ۴۰۰ تومن پول دارم،

من تیبا داشتم سیستم و موتورشون یکیه حتی شاهین هم همون موتور رو داره

صفر از کارخونه ۱۴۰۰ گرفته بودم خوب بود 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یا صفر بگیر یا سالم و تمیز بگیر .

آره واقعا ، خودمم به این نتیجه رسیدم که ماشین چند سال کار و شاسی ترک خورده و اینا نگیرم، یه مدت می خواستم پراید بگیرم مغزم سوت کشید از بس گشتم و همه از نظر شاسی مشکل داشتند، آخر سر کنسل کردم و چیزی نگرفتم تا الان

عزیزم ماشین خیلی بدیه ما از روزی که خریدیم توی نمایندگی سایپاییم هر روز. خدا خیرتون نده ماشین ما از اول توی سرعت پایین خاموش میشد مثلاً پشت چراغ قرمز تا میخواستی راه بیفتی خاموش میشد الآنم با اینکه نمایندگی حتی آی سی یو ماشین و عوض بازم خاموش میشه 

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

عزیزم ماشین خیلی بدیه ما از روزی که خریدیم توی نمایندگی سایپاییم هر روز. خدا خیرتون نده ماشین ما از ...

خیرشون نده. ای سی یو. اینا اشتباه تایپ شد

عزیزم ماشین خیلی بدیه ما از روزی که خریدیم توی نمایندگی سایپاییم هر روز. خدا خیرتون نده ماشین ما از ...

ای بابا عجب دردسری واقعا، ماشین نو می خری هم یه مشکل دیگه اس انگار،،خیلی‌ها هم نظر شما میگن ماشین خوبی نیست، خیلی‌ها هم میگن خوبه ، منم موندم چه کنم.

ای بابا عجب دردسری واقعا، ماشین نو می خری هم یه مشکل دیگه اس انگار،،خیلی‌ها هم نظر شما میگن ماشین خو ...

ببین اکثرشون مشکل دارند مال عموی شوهرم هم نو بود اما توی سرعت بالا کم میآورد گاز میخورد اما سرعت نداشت