پرپروک۷۱ مدیر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 10676 عنوان شام چی دارید😋😋😋 | مشاهده متن کامل بحث + 1730 بازدید | 183 پست خودم بی حوصله هستم هیچی نداریم واسه شام😐😐😐 1396/10/24 | 19:37 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینگشو عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1811 وایسا بینم تو دلارام نیسدی احیانا😂😂😂😂 چطووووووررررر مگه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😎😎😎😎 در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
savalangizi عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 816 خوشبحالتون همتون لاغرین شام میخورین من شام سالاد کاهو دارم با میوه😒😠 دردهايت را دورت نچين که ديوارشوند ، زيرپايت بچين که پله شوند…
khoshgele50009 عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 652 چطووووووررررر مگه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😎😎😎😎 امضات یعنی چی؟؟😊 همه میگن چی دیدی توش عاشقش شدی اخه اگه قرار بود توام ببینی که تو عاشقش میشدی ❤️
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61019 خوشبحالتون همتون لاغرین شام میخورین من شام سالاد کاهو دارم با میوه😒😠 من لاغرم ولی شیکم دارم اصن ادم حسابش نمیکنم میخورم میره 😂😂😂😂😂
savalangizi عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 816 من لاغرم ولی شیکم دارم اصن ادم حسابش نمیکنم میخورم میره 😂😂😂😂😂 منم لاغرم فقط شیکنو پهلو دارم بعد زایمان اینطور شدم الانم خودکشی میکنم که لاغر شم دردهايت را دورت نچين که ديوارشوند ، زيرپايت بچين که پله شوند…
مینگشو عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1811 امضات یعنی چی؟؟😊 قبلنا اوایل ازدواجم همسرم بهم ميگفت تو مینگشوی منی😨😨😨بعد بهش گفتم یعنی چی گفت اسم به گل نایابه😱😱😱😱😱ولی راستشو بخوای هرچه تو نت سرچ کردم همین گلی ندیدم😂😂😂😂😂😂😂فکر کنم انقدر نایابه که فقط یک دونس اونم منم😱😱😱😱😆😆😆😆😆😎😎ولی خب به روی شوهرم نیاوردم😂😂😂😂😂😂 در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61019 منم لاغرم فقط شیکنو پهلو دارم بعد زایمان اینطور شدم الانم خودکشی میکنم که لاغر شم مال منم بعد زایمان مون نرف رژیم میگرفتم بدتر چاق میشوم ول کردم ۵-۶کیلو کم کردم الان فقط شبکمه لامصب قصد رفدن نداره انگار مادرشوهرمه اومده خونمون بچت چن وقتشه
مینگشو عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1811 😆😆😆😆 برووو منو سیا نکن بروووووووبررررووووووووبرررووووووووووووو 😂😂😂😂😂😂😂 در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61019 برووووووو برررروووووووو برررووووووووووووو 😂😂😂😂😂😂😂 خودت خاستیااا بعدا نیای منت کشی 👣👣👣👣👣👣👣
savalangizi عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 816 مال منم بعد زایمان مون نرف رژیم میگرفتم بدتر چاق میشوم ول کردم ۵-۶کیلو کم کردم الان فقط ... یکو نیم سالشه، من باید لاغر شم گرسنه ام الان😩 دردهايت را دورت نچين که ديوارشوند ، زيرپايت بچين که پله شوند…
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12381 ما كشك بادمجون داريم وواااای چقدرهوس کردم خدااا ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
مینگشو عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 1811 خودت خاستیااا بعدا نیای منت کشی 👣👣👣👣👣👣👣 نررروونررررروووووونررررررروووووووونرو با اون شیکمت😂😂😂😂😂😂😂😂💜💛💚💙 در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
مامان_دلیها عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 2814 یکو نیم سالشه، من باید لاغر شم گرسنه ام الان😩 پاشو گرسنگی نکش. سه کف دست نون سنگک و یک قوطی کبریت پنیر ویه خیار و گوجه. ساندویچ پرچم درست کن بعدشم چای کمرنگ بخور با کشمش
savalangizi عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 816 پاشو گرسنگی نکش. سه کف دست نون سنگک و یک قوطی کبریت پنیر ویه خیار و گوجه. ساندویچ پرچم درست کن بعدشم ... فعلا میخوام برم پیاده روی بعدشم بیام سالادمو بخورم ببینم اگه از گرسنگی تلف شدم چشم خواهرم اینکارو میکنم دردهايت را دورت نچين که ديوارشوند ، زيرپايت بچين که پله شوند…