2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لاغرم ولی شیکم دارم اصن ادم حسابش نمیکنم میخورم میره 😂😂😂😂😂

منم لاغرم فقط شیکنو پهلو دارم بعد زایمان اینطور شدم الانم خودکشی میکنم که لاغر شم

دردهايت را دورت نچين که ديوارشوند ، زيرپايت بچين که پله شوند…
امضات یعنی چی؟؟😊

قبلنا اوایل ازدواجم همسرم بهم ميگفت تو مینگشوی منی😨😨😨

بعد بهش گفتم یعنی چی گفت اسم به گل نایابه😱😱😱😱😱

ولی راستشو بخوای هرچه تو نت سرچ کردم همین گلی ندیدم😂😂😂😂😂😂😂

فکر کنم انقدر نایابه که فقط یک دونس اونم منم😱😱😱😱😆😆😆😆😆😎😎

ولی خب به روی شوهرم نیاوردم😂😂😂😂😂😂

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
منم لاغرم فقط شیکنو پهلو دارم بعد زایمان اینطور شدم الانم خودکشی میکنم که لاغر شم

مال منم بعد زایمان مون نرف 

رژیم میگرفتم بدتر چاق میشوم ول کردم ۵-۶کیلو کم  کردم الان فقط شبکمه لامصب قصد رفدن نداره انگار مادرشوهرمه اومده خونمون 

بچت چن وقتشه

مال منم بعد زایمان مون نرف  رژیم میگرفتم بدتر چاق میشوم ول کردم ۵-۶کیلو کم  کردم الان فقط ...

یکو نیم سالشه، من باید لاغر شم گرسنه ام الان😩

ما كشك بادمجون داريم

وواااای چقدرهوس کردم خدااا

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خودت خاستیااا بعدا نیای منت کشی 👣👣👣👣👣👣👣

نررروو

نررررروووووو

نررررررروووووووو

نرو با اون شیکمت😂😂😂😂😂😂😂😂💜💛💚💙

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
پاشو گرسنگی نکش. سه کف دست نون سنگک و یک قوطی کبریت پنیر ویه خیار و گوجه. ساندویچ پرچم درست کن بعدشم ...

فعلا میخوام برم پیاده روی بعدشم بیام سالادمو بخورم ببینم اگه از گرسنگی تلف شدم چشم خواهرم اینکارو میکنم