2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12416 بازدید | 1445 پست
سلام مائده جون خوبی ؟❤️چقدر قشنگه آیه ای که نوشتی

سلام عزیزم ممنونم شکر 

بله درسته 

سلامت و حاجت روا باشید 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

التماس دعا

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ها طاعات و عباداتتون قبول   

لطفا اگر براتون مقدوره برای یک آقای سیدی که دختر کوچکی هم داره سرطان گرفته دعا کنید . 

خبر آمد خبري نيست هنوز ... از غم دوري دلدار بسوز ... بايد اين جمعه بيايد بايد! ... من دگر خسته شدم از شايد 😭😭اللهم عجل لوليك الفرج 
@بارون_نم_نم_0 @معجزهخدا98 @آرسامم @ارکیده_آبی @زن_مولانا_هسدم ━━━✥⃝﷽هیچ کس نمیداند برایشچه قره ...

جووونن دل، چشم نشونه آرامشم🥲🥹🫠

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
سلامت باشید عزیزم ممنونم از شعر زیباتون فکر میکنم متناسب با حالم گفته شده و نشونه هست 🥺سلامت و حاجت ...

ممنونم 

امیدوارم به حاجتتون برسید و ظهور هم زودتر اتفاق بیفته

این ماه عزیز موقع دعا من رو به خاطر داشته باش عزیزم🫂❤️

@نیلوفر_مامانم @توسکاااا @خوشگل_خانومی @بنفش20 @سه_گل_ناز ━━━✥⃝﷽هیچ کس نمیداند برایشچه قره العی ...

خدای مهربونم خودت میدونی تو دلم چی میگذره یادته قبل ازدواجم ازت چی خواستم من یه زندگی با آرامش و عشق و خدایی میخواستم ازت ممنونم به خاطر همه چی اما چرا حس میکنم بهش نرسیدم و گول خوردم😔من سعی کردم منطقی تصمیم بگیرم اما دروغای یکی دیگه رو از کجا میفهمیدم😔 خودت کمکم کن به حق امام زمان (ع) حال دلم رو خوب کن من از این دنیا بیشتر از همه عشق و خونواده میخواستم❤️😔هرچی که هست دوستت دارم

@sabinajojo @zahraayat @mahyas1379 @melika2385 @abcdddddd ━━━✥⃝﷽هیچ کس نمیداند برایشچه قره العی ...

ممنونم از این که به فکرم بودین بعد از مدت ها اومدم نی نی سایت پستتون خیلی به دلم نشست در پناه حق باشین

سلام بچه ها طاعات و عباداتتون قبول لطفا اگر براتون مقدوره برای یک آقای سیدی که دختر کوچکی هم داره ...

سلام عزیزم از شما هم قبول باشه

براشون ۷ تا حمد شفا میخونم ان شاء الله به حق آقا امام حسن مجتبی علیه السلام که امشب شب ولادتشون هست شفا بگیرن

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

سلام عزیزم از شما هم قبول باشهبراشون ۷ تا حمد شفا میخونم ان شاء الله به حق آقا امام حسن مجتبی علیه ا ...

ممنون م   انشالله

خبر آمد خبري نيست هنوز ... از غم دوري دلدار بسوز ... بايد اين جمعه بيايد بايد! ... من دگر خسته شدم از شايد 😭😭اللهم عجل لوليك الفرج