2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12483 بازدید | 1445 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

━━━✥⃝﷽هیچ کس نمیداند برایشچه قره العین هایی* پنهان کرده ایم... 🎁🤩قره‌العین:اشکی‌که‌از شوق‌درچشم‌حل ...

خداوندا ...

باکری نیستیم برایت گمنام بمانیم

چمران نیستیم برایت عارف باشیم

آوینی نیستیم برایت عاشقانه قلم بزنیم

همت نیستیم که برایت زیبا بمیریم 

ما را ببخش با همه نقص‌های‌مان

با تمام گناه‌هانمان

لیاقت نداریم

ولی دل که داریم 

دل‌مان شهادت می‌خواهد...

#التماس_دعا

━━━✥⃝﷽هیچ کس نمیداند برایشچه قره العین هایی* پنهان کرده ایم... 🎁🤩قره‌العین:اشکی‌که‌از شوق‌درچشم‌حل ...

ممنون عزیز 

هین که هنگام صابران آمد 

وقت سختی و امتحان آمد 

این چنین وقت ها عهدها شکنند

کارد چون سوی استخوان آمد

عهد و سوگند سخت سست شود

مرد را کار چون به جان آمد

هله ای دل تو خویش سست مکن 

دل قوی کن که وقت آن آمد 

چون زر سرخ اندر اتش خند

تا بگویند زر کان آمد

گرم خوش رو به پیش تیغ اجل

بانگ برزن که پهلوان آمد

با خدا باش و نصرت از وی خواه 

که مددها ز آسمان آمد 

ممنون عزیز هین که هنگام صابران آمد وقت سختی و امتحان آمد این چنین وقت ها عهدها شکنندکارد چون سوی اس ...

سلامت باشید عزیزم 

ممنونم از شعر زیباتون 

فکر میکنم متناسب با حالم گفته شده و نشونه هست 🥺

سلامت و حاجت روا و عاقبت بخیر باشید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

خدایا خدایا به گریه و اشک بچه های مظلوم امام زمان مارا برسان 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

خدایا ما به حضرت مهدی نیازمندیم اللهم عجل لولیک الفرج 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

خدایا به خون شهیدان درظهور حضرت  عشق تعجیل بفرما

خدایا چشمون پراز گناه مارابه دیدار حضرت مهدی روشن بگردان اللهم عجل لولیک الفرج 

خدایا اللهم عجل لولیک الفرج 

خدایا مارو ازسربازان حضرت مهدی  قراربده