2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12483 بازدید | 1445 پست

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی

@تابانییک @خوشگل_نینی_سایتم @نیل_م @عضویت2ساله‍ @ایلیوس ━━━✥⃝﷽هیچ کس نمیداند برایشچه قره العین ه ...

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️

التماس دعا دارم دستم خالی 

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

اللهم صل علی محمد و آل محمد

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

فدات قشنگم 🥰چشم فاطمه جااانم ❤️

چشم هات سلامت اجی.

😘😘😘

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

خدایا همیشه این پیام💌 تو

به قلب من امید میده🌱🌼

وَمَنْ یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا

وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ ۚ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ ۚ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ ۚ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا

و هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.

و او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.

و من هميشه امید دارم که از جایی که حتی فکرشو نمیکنم بهم روزی میرسونی🙃🙃🙃

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

خدايا

یکی از دلخوشی های من تو این دنیا اینکه که تو ستارالعیوب هستی.

و اگر اینجور نبود وای بر من💘

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

خدایا

تو رب و پرورش دهنده منی

تو منو به مسیری هدایت کن که باعث رشد من بشه

ای پروردگار بزرگم

خیلی وقتا تو نماز یا...

گفتم الله اکبر

ولی دقت نکردم که چی میگم

یه جا دیدم که گفتن

الله اکبر یعنی

خدا «بزرگترین» است

بزرگتر از هرچیزی که فکرشو بکنم

و این دلم رو قرص میکنه

که پشتم به تو گرمه🙃🌼

خدا جونم هزاران بار شکرت که یکی از اسم های تو جبار هست

یعنی جبران کننده

تو جبران میکنی سختی هایی که بر من گذشته

تو جبران میکنی شکستگی های دلم رو 💔🥺

خدا جونم

یکی از دلخوشی های زندگیم اینکه

تو همه چیز رو میدونی و میبینی

خدا جونم 😇😇😇

کمکم کن که همیشه رضایت تو برام مهم باشه

نه خلقت... 

گاهی فراموش میکنم که زندگی و کار کردنم فقط برای تو هست 

کاری کن که نیت هامم فقط بخاطر تو باشه🤲❤️

.

وقتی به این ایه میرسم

(وَ عَسَی أنْ تَکْرَهُوا شَیئاً وَ هُوَ خَیْرٌ لَکُم وَ عَسی أنْ تُحِبُّوا شیئاً و هُوَ شَرٌّ لَکُم):

و شاید چیزی را خوش ندارید و [درحالی که] آن برای شما خوب است و شاید چیزی را دوست بدارید و [حال آنکه] برای شما بد است!

بخاطر چیزهایی که خوشایندم بود و اتفاق نیفتاد

واین به نفعم بود...

و بخاطر چیزی که خوشایندم نبود

و اتفاق افتاد

و این  به صلاحم بود

شکرت میکنم 🤲😇🌱

خدا جونم میدونم که تو عالم تر از من هستی

پس هر چیزی که به صلاحم هست تو تقدیرم بنویس