2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12483 بازدید | 1445 پست
وااای چه قشنگ اولین پستتون بوده 😍😍الهی شکر خدا ❤حاجت روا شی به حق امام زمان عج الله

آره عزیزم...وخداروشکر که اولین رو با نام خداجون که شما وسیله اش بودین ثبت کردم...الهی الهی آمین وهمچنین برای شما عزیزم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

━━━✥⃝﷽هیچ کس نمیداند برایشچه قره العین هایی* پنهان کرده ایم... 🎁🤩قره‌العین:اشکی‌که‌از شوق‌درچشم‌حل ...

در وصف الله جل جلاله همین بس(بسم الله الرحمن الرحیم)به نام الله بسیاررررر بخشنده ومهربان که زبان در وصف بخشندگیش قاصر کوتاهه😍😍😍😍

ممنونم خواهر عزیزم اجرکم عندالله

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

😢💔امضات عزیزم ... خدا به دلت آرامش بده خیلی سخته .. الهی خودت عمر طولانی و با عزت و دل شاد داشته ب ...

خیلی خیلی ممنون وسپاسگذارم الله تعالی شما وخونواده محترمتون رو در زمره خاتم الانبیا حضرت محمد[ص]قرار بدن به حق حب اهل بیت وبه حق سوره مبارک وبزرگ حمد

@رتبه_برتر_مملکتم @مهر_آفرین_من @نور_رحمت @ایرکاف @جوکرمونث ━━━✥⃝﷽هیچ کس نمیداند برایشچه قره ال ...

ای رفیق کسی که رفیقی ندارد

ای تکیه گاه انکس که تکیه گاهی ندارد

ای دلسوز کسی که دلسوز ندارد

ای فریادرس انکس که فریادرسی ندارد

ای که نسبت به هرکس که به امید داشته باشد کریم است

ای گره گشا اندوه ها

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

خیلی خیلی ممنون وسپاسگذارم الله تعالی شما وخونواده محترمتون رو در زمره خاتم الانبیا حضرت محمد[ص]قرار ...

ممنون عزیزم از دعاهای قشنگ 

همچنین برای خودت مستجاب بشه ان شاءالله 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

آره عزیزم...وخداروشکر که اولین رو با نام خداجون که شما وسیله اش بودین ثبت کردم...الهی الهی آمین وهمچ ...

❤️😚ممنون عزیزم 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

ای رفیق کسی که رفیقی نداردای تکیه گاه انکس که تکیه گاهی نداردای دلسوز کسی که دلسوز نداردای فریادرس ا ...

خیلی قشنگه این مناجات... 💔

ممنون عزیزم از دعاهای قشنگ همچنین برای خودت مستجاب بشه ان شاءالله

خواهش میکنمممم وظیفمه...خیلی خیلی متشکرممم ازخداوند منان بخواه‌منه گناهکارو ببخشه شما نفست پاکه خواهش میکنممم ازشما

در وصف الله جل جلاله همین بس(بسم الله الرحمن الرحیم)به نام الله بسیاررررر بخشنده ومهربان که زبان در ...

فدات عزیزم💚

برای خواهرتون فاتحه میخونم..

ان شالله‌ خداوند به دل شما و خانوادتون آرامش بده 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

فدات عزیزم💚برای خواهرتون فاتحه میخونم..ان شالله‌ خداوند به دل شما و خانوادتون آرامش بده

یک دنیا ممنون وسپاسگذارم الهی بحق ایات پاک ومطهر سوره حمد در یوم الحشر صلوات گویان ونورانی  محشورشی 

خدایا شکرت برا همه چیز 

برا وجود پسرم تو زندگیم بعد اون همه سختی آخرش شیرین کردی برام 😪

برا همه چی

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30