2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12483 بازدید | 1445 پست
خدای عزیزم شکرت بابت تک تک نعماتی که بهم هدیه دادی بابت تاج عزتی که بر سرم نهادی بابت خدایی که در حق ...

چقدر قشنگ گفتی عزیزم ❤

خدایا شکرت که تو خدای منی🥰

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

چقدر قشنگ گفتی عزیزم ❤خدایا شکرت که تو خدای منی🥰

میشه شما که انقدر مهربون بنظر میایی برا شفاعت عمو هام و حل شدن مشکلاتتم دعا کنی 🌝🥲🤍

سخته ولی میتونی ... آسون مال قصه هاست (:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزان میشه ازته قلبتون سرنمازوافطاروسحردعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشه بحق ماه پربرکت ...

عزیزم الهی به حق آقای مهربونمون امام زمان عج الله حاجاتت برآورده به خیر بشه 

براتون ۱۴ تا صلوات هدیه به صاحب الزمان عج الله فرستادم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

میشه شما که انقدر مهربون بنظر میایی برا شفاعت عمو هام و حل شدن مشکلاتتم دعا کنی 🌝🥲🤍

ممنون عزیزدلم مهربونی از خودت قشنگم 

اره عزیزم حتما براتون آیه الکرسی و ۱۴ تا صلوات هدیه به صاحب الزمان عج الله آقای مهربونمون میفرستم الهی همه ی حاجت های دلت برآورده به خیر بشه 

شمام‌من رو دعا کن عزیزم ❤

عزیزان میشه ازته قلبتون سرنمازوافطاروسحردعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشه بحق ماه پربرکت ...

از ته قلبم برات دعا کردم خواهری ...

میشه شمام برا شفاعت و حل شدن مشکلمون دعا کنید 💜

سخته ولی میتونی ... آسون مال قصه هاست (:

یا رفیق من لا رفیقه له😢🥺😍

😢💔

امضات عزیزم ... خدا به دلت آرامش بده خیلی سخته .. الهی خودت عمر طولانی و با عزت و دل شاد داشته باشی

الهی روحش قرین رحمت الهی و مهمون سفره اهل بیت علیهم السلام باشه براش حمد خوندم 

چشم خیلی ممنونم

عزیزمی

چشمت روشن به جمال آقا امام زمان عج الله 

معبودم مهربانم خیلی خوشحالم که اینجا و توی این ماه قشنگت،واس اولین بار تو رو صدا میزنم و درمورد خود ...

وااای چه قشنگ اولین پستتون بوده 😍😍

الهی شکر خدا ❤

حاجت روا شی به حق امام زمان عج الله