2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12419 بازدید | 1445 پست

خدایا من غیر خودت کی رو دارم 😭

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفیق من کسیِ که وقتی کلی گناه داشتم نزاشت پیش مردم رسوا بشم و آبرومُ حفظ کردو به اصطلاح پرده دری نکرد،و خودش بهم توفیق توبه داد 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

خدایا ممنونم که امامان پاک و معصوم رو برامون فرستادی🤲

خودت کمکمون کن بیراهه نریم هیچوقت

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

خدا جونم 😇😇😇

کمکم کن که همیشه رضایت تو برام مهم باشه

نه خلقت...

گاهی فراموش میکنم که زندگی و کار کردنم فقط برای تو هست

کاری کن که نیت هامم فقط بخاطر تو باشه🤲❤️

.

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

ـ﷽ـ

💌نامه زمر/بند۵۶

"أَنْ تَقُولَ نَفْسٌ يَا حَسْرَتَا عَلَىٰ مَا فَرَّطْتُ فِي جَنْبِ اللَّهِ"

از خالق آسمانے به بنده زمینے😍🌱

بنده ی من،عشق مقدسِ و من همه ی وجودت رو پر کردم از عشق به خودم و باید بدونی این عشق به سادگی به دستت نمیرسه،باید خیلی از چیزها رو از دست بدی تا عشق من رو به دست بیاری اونوقت خودم میام سراغ دلت...

فقط خواستم بگم مواظب اون لحظه ای باش که دیگه فرصتی نداری و حسرت میخوری و میگی:خدا جونم کاش بیشتر دوستت داشتم خیلی بیشتر...

الانم دیر نیست برگرد هر لحظه منتظر این برگشت هستم

دوستدار همیشگی تو #خدآ ❤

📬فرستنده:خدا

📖گیرنده:انسان

#از_آسمان 🌧

#آیه‌_گرافی 

اختصاصی وِصآل 🍃

🌸 @vsal_313

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین و الائمه علیهم السلام 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

خدا جونم هزاران بار  شکرت که یکی از اسم های تو جبار هست

یعنی جبران کننده

تو جبران میکنی سختی هایی که بر من گذشته

تو جبران میکنی شکستگی های دلم رو 💔🥺

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

جمله دکتر شریعتی هم جالبه می‌گفت: 

خدایا من خوشبختم چون تویی دارم و تو چون خودی نداری 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ (سوره آل عمران آیه 159)

هنگامی که در کارها تصمیم گرفتی به خدا توکل کن که خدا توکل کنندگان را دوست دارد

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚