2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12471 بازدید | 1445 پست

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

ای پروردگار بزرگم

خیلی وقتا تو نماز یا...

گفتم الله اکبر

ولی دقت نکردم که چی میگم

یه جا دیدم که گفتن

الله اکبر یعنی

خدا «بزرگترین» است

بزرگتر از هرچیزی که فکرشو بکنم

و این دلم رو قرص میکنه

که پشتم به تو گرمه🙃🌼

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا جونم هزاران بار  شکرت که یکی از اسم های تو جبار هست

یعنی جبران کننده

تو جبران میکنی سختی هایی که بر من گذشته

تو جبران میکنی شکستگی های دلم رو 💔🥺

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

خدا جونم

یکی از دلخوشی های زندگیم اینکه

تو همه چیز رو میدونی و میبینی

خدا جونم 😇😇😇

کمکم کن که همیشه رضایت تو برام مهم باشه

نه خلقت...

گاهی فراموش میکنم که زندگی و کار کردنم فقط برای تو هست

کاری کن که نیت هامم فقط بخاطر تو باشه🤲❤️

.

خدایا همیشه این پیام💌 تو

به قلب من امید میده🌱🌼

وَمَنْ یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا

وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ ۚ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ ۚ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ ۚ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا

و هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.

و او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.

و من هميشه امید دارم که از جایی که حتی فکرشو نمیکنم بهم روزی میرسونی🙃🙃🙃

خدايا

یکی از دلخوشی های من تو این دنیا اینکه که تو ستارالعیوب هستی.

و اگر اینجور نبود وای بر من💘

فقیر کسی است که کفیـل و کارسـازی مثل مـن ندارد.

بیمار کسی است که طبیبـی مانند مـن ندارد.

و غـریـب کسـی است که همـدمـی مثل مـن ندارد. ♥️

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

خدایا

تو رب و پرورش دهنده منی

تو منو به مسیری هدایت کن  که باعث رشد من بشه

خدای مهربانم میدانم حمکتی داشته که پسرم اوتیسم شدهامیدم فقط به خودته که پسرموشفابدی

حمد شفا خوندم عزیزم 

الهی سلامتی عاجل و کامل حاصل بشه 🤲💚

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

خدایا  برای تمام داده  هات و نداده هات شکر

خدایا  خدای  خوب من که همیشه تو سختیا دستامو ول نکردی

الانم دستامو ول نکن

الانم  تنهام نذار 

من که جز تو کسیو ندارم 

خودت  هوامو داشته باش

خودت همه چیو درست کن

آخه برای تو که غیر ممکنی وجود نداره

چی میشه همون چیزی که  خوبه  رو برای من درست کنی

نذار نذار من حالم بد باشه

من ک میدونم اینا نقشه های شیطونه

خودت منو نجات بده

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄