دوست دارم از معجزه زیبا و مهربان دین زیبایم اینجا نام ببرم یه آقایی که خود عشقه اسمشون برام حضرت عشقه ...کسی که همه مصائب رو کشید تا من و شما با یادکردن مصائب ایشون اجر دریافت کنیم ... مثل این که بری رستوران غذا بخوری و بهت بگن قبلا حساب شده ...
ما داریم نون میخوریم سر سفره کسی که با سختی های بیشماری که کشید ...گرفت یه چیزی رو ...
امام حسین ع آبرویی خرید ...قدرت شفاعتی خرید ...که الان تمام ما داریم صدقه سر ایشون بخشیده میشیم و بالا میریم ...
باور کنیم که قبل از امام حسین ع ...و یا در ادیان دیگه که قبل از اسلام بودن ...بابت گناهانشون خیلی عذاب میشدن ...و برای رسیدن به مقامات معنوی باید عبادتهایی بسیار زیاد و سخت انجام میدادن
ولی مااینجا گناهان بزرگمون با یک اشک و سلام بخشیده میشه و با زیارت عاشورای حضرت ارباب ما پله پله در آسمان معنویت اوج میگیریم
میخوام سلام کنم بابا حسین من بابای قشنگ من دوستت دارم بابا جونم ...کی دوباره میام و اون پرده رو با دستم میزنم کنار تا ضریح خوشگلت رو ببینم ...؟ بابا میدونی دخترت خیلی دل تنگه ...
لطفی که کرده ای تو به من ...مادرم نکرد ...ای مهربانتر از پدر و مادرم حسین ...
بابا حسینم من دیدم که شما اهل بیت ع همه نور واحدی هستید اما سفینه الحسین اسرع و اوسع ...
شما همگی نور کاملی از الله هستید ولی حسین من چیز دیگریست ...حسین من عشقیست که مردم شب ساعت ۲ و ۳ نصف شب برای اومدن به حرم امن و زیباش ...راه میفتن
انگار که روزه ...اونجا ساعت ۲ نصف شب مردم میان و میرن انگار روزه و طوری از دور میان و سلام میدن که انگار یک شخص زنده اونجا نشسته بااونکه باباحسینم ۱۴۰۰ سال پیش شهید شدن
باباحسینم عاشقانه دوستت دارم بازم نگاهم کن که محتاجتم بابا
عمو عباسم سلام عموی قشنگم عاشقتم ای مرد واقعی که پشت منی همیشه❤️❤️