2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12420 بازدید | 1445 پست

@mlita91

@booooooo

@mmahdiiyeeh

@70arezoo

@ghazall123_

━━━✥⃝﷽

هیچ کس نمیداند برایش

چه قره العین هایی* پنهان کرده ایم... 🎁🤩

قره‌العین:اشکی‌که‌از شوق‌درچشم‌حلقه‌میزند🥹سوره‌سجده🌱

سلام دوست خوب من

نماز و روزه هات قبول جان دلم ❣️

اگر میخوای داخل این صف و گروه باشی ☝️

تلاشتو بیشتر کن

با توبه و استغفار به سمت پروردگار برو

که همین استغفار مدام باعث آمرزش خودت میشه و همچنین ، افزایش نعمت و برکات فراوان دنیا برات میاره که وعده خداست در کلامش .

و خدا سر حرفش هست 🥰

🌱🌼تاپیک رو بخونین

و حرف دلتون  با خدا رو برامون بنویسین😇

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

خدایا دوستت دارم ازت ممنونم که منو از محبت بی پایانت محروم نمیکنی🥺♥️🙏✨ خداوند متعال مى فرمايد: جـوانى كه بـه تقـدير من ايمـان داشته باشـد، به كتـاب مـن راضى و بـه رزق مـن قانع باشـد و به خاطر من از شهـوت و دلخواه خود بگذرد، او نزد من همچون بعضى از فرشتگان من است. (کنزالاعمال،ج ۱۵، ص۷۸۶

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@manama

@aramesh_mahz

@shadishadia

@amafz

@nazi_b_a_n_o

━━━✥⃝﷽

هیچ کس نمیداند برایش

سلام دوست خوب من

تلاشتو بیشتر کن

که همین استغفار مدام باعث آمرزش خودت میشه و همچنین ، افزایش نعمت و برکات فراوان دنیا برات میاره که وعده خداست در کلامش .

و خدا سر حرفش هست 🥰

🌱🌼تاپیک رو بخونین

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

فدات قشنگم ❤️خدارو شکر که دوست داشتی🥰

😘😘😘🫂

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

@medisa1402

@monameh

@purpleboy

@mahdieh15

@bineshan59

━━━✥⃝﷽

هیچ کس نمیداند برایش

سلام دوست خوب من

تلاشتو بیشتر کن

و خدا سر حرفش هست 🥰

🌱🌼تاپیک رو بخونین

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

موقع شادی، ستایش خدا

موقع سختی، یافتن خدا

موقع آرام، عبادت خدا

موقع دردناک، اعتماد به خدا

ودر تمامی مواقع تشکر از” خدا ”

را فراموش نکن ……

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عزیزززززم🫂یه روز که از دست دختر و پسر و شوهرم خسته شده بودم این پیامو دیدم امتحان کردم انقدددد حالم ...

ای جانم 

بعضی وقتا مرکز توجهمون کسی غیر از خداست 

خدا  یه کار میکنه 

که فقط به خودش فکر کنیم 

منم برام اتفاق افتاده 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

@mystarw

@mmmaaarrryyyaaammm

@fantasticmom

@karambakhsh

@_mehraban_bano

━━━✥⃝﷽

هیچ کس نمیداند برایش

سلام دوست خوب من

تلاشتو بیشتر کن

و خدا سر حرفش هست 🥰

🌱🌼تاپیک رو بخونین

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

زیر لب زمزمه میکنم

«توکلت علیک فی کل الامور»

و قلب پر دغدغه ام از فردایی که ازش بیخبرم رو

به خدایی که از همه سرنوشتم باخبره

میسپارم….

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

@tarane82

@zahra1385a

@me_with_you

@_queen_of_queens

@atanaz_

━━━✥⃝﷽

هیچ کس نمیداند برایش

سلام دوست خوب من

تلاشتو بیشتر کن

و خدا سر حرفش هست 🥰

🌱🌼تاپیک رو بخونین

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

تو آرزو کن

خدای قاصدک‌ها مهربان تر از تصور توست!

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

خدایا تو قران یه حرف عاشقانه به بنده هات زدی 

گفتی که از رگ گردن بهمون نزدیک تری 

🤗😇❤️

•« وَنَـحْنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرِيـدِ »•

خدایی‌از این حرف عاشقـانہ تر شنیدهـ بودی؟

━━

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

و ما در هیاهوی روزگار

اگر آرامیم، دلمان به خدا گرم است...

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

اِعطَنی اَلفضل

محتاج معجزه توئم..!