2777
2789
عنوان

پدرم داره به مادرم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه همینه عزیزم ،هر چی خوب و مهربون و صادق و وفادار باشی بیشتر بهت خیانت و ظلم و بدی میشه

دلم میخواد تیکه تیکه اش کنم به نظرت با یه خط ناشناس بهش پیام بدم؟

الهی بمیرم میفهممت. به نظرم به مادرت بگو چیزی نبوده. من چندسال میدونستم بابام داره خیانت میکنه امسال به روش اوردم بهانه های چرت و پرت بهم تحویل داد و اخرشم انکار کرد  جلوش زار میزدم براش مهم نبود ولی من میدونم هنوزم باهاش در ارتباطه. خیلی برام سخته بپذیرم بابام یکی دیگه رو به کل خانواده ما ترجیح داد و من هیچ اهمیتی براش ندارم. تو هم بهش بگو ولی دیدی داره ادامه میده به نظرم بنداز تو سطل اشغال ذهنت

الهی بمیرم میفهممت. به نظرم به مادرت بگو چیزی نبوده. من چندسال میدونستم بابام داره خیانت میکنه امسال ...

میگم مریضی چیزی از بابام نگیره 

خدا به خاک سیاه بزارش

ایشالا اعلامیه شو بزنن دیوار

از اولم نه برا ما پدر بود نه برا این زن ،شوهر بوده

خدا منو بکشه 

خودت با بابات حرف بزنی بهتره میفهمه گیج نیستی و حواست هست. شاید از دخترش خجالت بکشه

از استرس حالت تهوع گرفتم 

همسرم بفهمه چی؟

خواهر برادرم 

به تک تک لحظات مقدس همین ماه دارم سکته میکنم

به تک تک آیه های قرآن دارم پس میفتم 

میگم مریضی چیزی از بابام نگیره خدا به خاک سیاه بزارشایشالا اعلامیه شو بزنن دیواراز اولم نه برا ما پد ...

بابای منم همینطور بوده خاکبرسرشون. بی وجدان. فعلا باهش حرف بزن و یکاری کن خجالت بکشه از خودش

بابای منم همینطور بوده خاکبرسرشون. بی وجدان. فعلا باهش حرف بزن و یکاری کن خجالت بکشه از خودش

۷۲ سالشه

خدا مرگش بده 

آشغال بد دهن هرزه

عین سگ با مادرم رفتار می‌کنه

دخالت کن

از استرس حالت تهوع گرفتم همسرم بفهمه چی؟خواهر برادرم به تک تک لحظات مقدس همین ماه دارم سکته میکنمبه ...

ایشالا که کسی متوجه نمیشه. به نظرت اینکه به یه خواهر یا برادر بزرگترت بگی نمیتونه کمکت کنه؟

ایشالا که کسی متوجه نمیشه. به نظرت اینکه به یه خواهر یا برادر بزرگترت بگی نمیتونه کمکت کنه؟

یه شرایطی هست نمیتونم بگم 

یه اتفاقی چند ماه پیش افتاد نمیتونم حرف بزنم