2777
2789
عنوان

چقد بده تو متاهلی حس کنی تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 37 پست
نزدیک ۷۰۰ تومناره ولی داره زندگیمونم خراب میکنه

نه چ خرابی

ی زن قوی باش پشتش باش این دورانو بگذرونه.عشق این وقتاست ک مهمه تو خوشی ک همه هستن

من بهش حق میدم ۷۰۰ خیلیه

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
خونه خودتی یا عقدین؟بخودت برس و توجه کن باور کن خودش برمیگرده بهت توجه میکنهولی اگه پیله و وابسته با ...

خونه خودمم

به خودم میرسم ولی خیلی بی توجه شده منم دلم میخواد مثل قبل باشه سر همینا دعوامون میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حال روحیم خیلی بهم ریخته وقتی اون اونطوریه من چجوری خوب باشم

اقایونی ک اینجور رفتارها اشتباهی دارن شما خانما کوتاه نیاین در مقابل اینجور رفتارها اشتباه وسمی بهشون میگن ، یا اگه گذشت کردین باید منتظر سختی های بیشترش باشین یکسری خانما با گذشت کردن ومعرفت گذاشتن باعث شدن پروو تر بشن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

واقعا سخته خانم بهتون حق میدم 

حس تنهایی و دیده نشدن 

حس مورد توجه نبودن 

حس طرد شدن 

حس نداشتن پشتوانه 

اینا همش سخته 

تو زندگی مجردی تو خونه پدر و مادر هم سخته 

ولی تو متاهلی تو زندگی مشترک حتی تو یه رابطه سخت تره و غیر قابل تحمل واسه اینکه اينجا رو خودمون انتخاب میکنیم که طرف مقابلمون کی باشه 

نه چ خرابیی زن قوی باش پشتش باش این دورانو بگذرونه.عشق این وقتاست ک مهمه تو خوشی ک همه هستنمن بهش حق ...

وقتی دیگه من براش مهم نیستم وقتی دیگه مثل قبل نیست من همش دلداریش میدادم میگفتم عیب نداره پیش میاد الانم یه مدت گذشته ولی اصلا مثل سابق نمیشه دوست ندارم زندگیمون بهم بریزه ولی انگار اون براش مهم نیس

خونه خودممبه خودم میرسم ولی خیلی بی توجه شده منم دلم میخواد مثل قبل باشه سر همینا دعوامون میشه

زمان بده  وقتی بخودت میرسی

اکثر مردا اول واکنش نشون نمیدن

پیله کردن و دعوا خیلی اوضاع بدتر میکنه بی محلی هم کنی نتیجه عکس میده

وقتی دیگه من براش مهم نیستم وقتی دیگه مثل قبل نیست من همش دلداریش میدادم میگفتم عیب نداره پیش میاد ا ...

اسی میفهمی افسرده شده؟

مردا مث ما زنا نیستن اون الان حوصله خودشم نداره

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
واقعا سخته خانم بهتون حق میدم حس تنهایی و دیده نشدن حس مورد توجه نبودن حس طرد شدن حس نداشتن پشتوانه ...

من انتخابش کردم چون واقعا خیلی خوب بود الانم از انتخابم پشیمون نیستم ولی میگم چرا نپیخواد کمکش کنم تموم شه این داستانا

خب کوتاه نیام چه رفتاری داشته باشم

تکلیفت روشن کن هدفت انجام داشته باشه رها شی از این ناراحتی ها و سوختن ها

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اسی میفهمی افسرده شده؟مردا مث ما زنا نیستن اون الان حوصله خودشم نداره

میدونم افسرده اس نمیگم حق نداره ولی خب حداقل بزاره کم کم رفع بشه این حال و روزش حس میکنم هرروز بدتر میشه تا بهتر

من انتخابش کردم چون واقعا خیلی خوب بود الانم از انتخابم پشیمون نیستم ولی میگم چرا نپیخواد کمکش کنم ت ...

منظور من این بود که چون انتخاب خود آدم هستش سخته که تنها بزاره توجه نکنه