2777
2789
عنوان

تاپیک شوهر خواهر فوق لاشی رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 22 پست
عزیزم من متوجه هستم شما چی میگید ولی بنظرم هیچ غیر ممکنی وجود نداره شاید برا ماها این چیزا عجیب و غی ...

نه عزیزم خواستگار یک چیز هستش ولی رفاقت چیز دیگه 

ایشون خودش با صراحت گفته که خواهرش و دوس پسرش قصد ازدواج دارن و ...خووهرش گفته بچه های خودمو میارم ولی زودم بچه دار بشیم

تاپیک خواهر گداش رو بخونید اونجا در جواب من گفته همه چیز شوهرش به اسم خواهرمه😕 بعد تو تاپیک میگفت ک ...

اره خودشم گفته بود همه چیو بنام خودم کردم ولی بازم حقوقشو میخوام ک خرج بچه هام بشه اون پولا حق من و بچه هامه ن زنای دیگه شوهره رییس یا معاون بانک بود نمیتونس از پولا بگذره حتی یادمه گفت شوهره ی مبلغ زیادی ب ی خانم شوهر دار داده و میخواست با جنگ و دعوا پوله رو پس بگیره میگفت حق منه

بلاخره خونه رو ک نمیتونه بفروشه بخوره دوتا بچه نووجون خانم هم شاغل نیس میدونید چقد خرج دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید تو تاپیکی که نوشته خواهرم با یک اقایی اشنا شده منم تو تاپیکی که گفته خواهرم گدا بازی دراورده ...

تو پیشه ی پزشک برو. و چشماتو نشون بده دختر خوب. 

جوابتو دادم. ولی اصراری به فهمت ندارم. 

چون جامعه به همه هوشو فهمیمی نیاز داره. 

انتظار داشتی التماست کنم تا باور کنی. برو رد کارت، پیگیری چقدر ک تاپیک میزنی. 

ببین من هفت ساله اینجام. وقتی چیزیا باور نمیکنم واقعا به شعور خودم احترام میزارم و دیگ حتی بهش فکر نمیکنم چه برسه درگیرش بشمو تاپیک بزنم

تو پیشه ی پزشک برو. و چشماتو نشون بده دختر خوب. جوابتو دادم. ولی اصراری به فهمت ندارم. چون جامعه به ...

چون اصلا دوس ندارم ی دروغگو بیاد سر بقیه رو که خوش بین ترن رو شیره بماله و بعد هم فکر کنه خیلی زرنگه

امثال شما خوبی و صداقت و راستی رو تو دنیا قربانی کردید باید بفهمید که هر جایی جاتون نیست و یک عده هستن که مچتونو میگیرن و ی عادت دیگم این هست که از زن و مرد خائن متنفرررم و چون خواهرت اینکارو میکنه و توی تاپیکت گفته بودی خیانت توجیهی نداره گفتم بفهمی قشنگ که همه مثل خودت نخود مغز نیستن کمتر دروغ بگو 

حتی اگه بتونید دامادتونو می کشید که حقوقش برای خواهرت بمونه مگه میشه؟؟؟

عزیزم میشه منم راهنمایی کنی در مورد خرید طلا ؟

من اولین بارمه می‌خوام تنها برم بخرم 

به نظر شما طلای آب شده بهتره یا دست دوم ؟ 

بعد من از کجا تشخیص بدم یوقت بهم نندازن ؟