2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم 8 روز پیش سز شدم به نظرم بیهوش نشو و لذت بیحسی و از دست نده  بیحسی واقعا عالیه لحظه ...

والا من اینجا اینقدر شنیدم که بعده بیحسی نباید تا چند ساعت حرف بزنی تکون بخوری نباید سرتو تکون بدی.بیشتر دلم واسه نی نی میسوزه که چند ساعت بعده دنیا اومدن مامانش نمیتونه بهش برسه

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

والا من اینجا اینقدر شنیدم که بعده بیحسی نباید تا چند ساعت حرف بزنی تکون بخوری نباید سرتو تکون بدی.ب ...

نه حرف که موردی نداره اگه مایعا زیاد بخوری مشکلی پیش نمیاد 

التماس دعا

استارتر چرا میخای بیهوش بشی؟؟نمیگم بده فقط دلیل انتخابت رو‌دوست دارم بدونم ،خودم که با بی حسی داشتم خفه میشدم تو اتاق عمل ،بشون گفتم من رو بخابونید حتی نمیخاستم پسرم رو ببینم ،حالا نمیدونم چکار کنم واسه زایمان بعدیم 

به به بالاخره زایمان کردی دیدی ترس نداشت 

واقعا ترس نداره؟؟؟؟🤔🤔

❤️عاشقانه که صدایم می کني نامم دل انگیــزترین آوای دنیــا را به خود می گیرد❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
 ببین عمل استرس داره اما نه اون قدر که دوستمون میترسید 

ممنون🤗

من هنوز حامله نشده فكره زايمانم😰😏🙂

❤️عاشقانه که صدایم می کني نامم دل انگیــزترین آوای دنیــا را به خود می گیرد❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️