2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 26 پست

من هفده ساله ازدواج کردم و تا بحال هیچ کادویی غیر از کادو تولد نگرفتم همسر منم ازاول همین اعتقاد رو داشت اما تمام کادو تولدام طلا خریده حتی امسال که اینقدر طلا گرون بود البته به مرور وزن طلاهایی که خریده افت کرده😂به شدت هم افت کرده

ولی همسر من اصلا خسیس نیست این اعتقادشه

من بنظرم منطقی هست که کسی که هنوز هیچ نقش رسمی تو زندگی آدم نداره کادو و هدیه لازم نیست برای آدم بخره

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا بلاخره یه کاری باید بکنه واسه خوشحالیم یکیش هدیه خریدنه

خب وقتی قصد ش جدی نیست واسه وقت گذروندن دوسته عشق وسط نیس چرا باید خوشحال کنه؟! پسری که بخاد خرج کنه بتونه خرج کنه زن میگیره ن دوست دختر 

من بابام خسیس بودم اصلا ظرفیت یه خسیس دیگه رو ندارم

اخی عزیزم من بابام دست دلبازی خیلی سختم شد اومدم تو این زندگی از ۱۴ سالگی تو گوشم خوند که باید قناعت کنیم باید جمع کنیم پیر شدم پیر هیچی زندگی نکردم همچی با دعوا برام خرید اولا ک اصلا نمیخرید گدا زاده هست همینجور گدا بار اومده

پول دارم بره هند رو بگرده

خسیسه گلم قصدشم جدی نیست 

منوهمسرم دوست بودیم اینقد برام خرح میکرد نمیگم طلا و اینا ولی درحد توانش یدون اینکه بهش بگم خودش برام خرج میکرد بعضی وقتا دیگه شرمنده میشدم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

خسیس نمیدونم ولی واقعا بعضی مناسبتا بیخوده همین ولنتاین رو من خودم قبول ندارم

منم قبول ندارم به شرط اینکه وقت و بی وقت و بی مناسب هدیه کوچولو کوچولو بگیره

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم