2789
خب غیبتم یه نوع تهمته دیگه

نه تهمت یعنی چیزی رو ب دروغ ب کسی نسبت دادن

غیبت یعنی راجع ب کار بدی ک کرده حرف زدن

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

نه تهمت یعنی چیزی رو ب دروغ ب کسی نسبت دادنغیبت یعنی راجع ب کار بدی ک کرده حرف زدن

خب یعنی ینفر کلاهبرداری کرد بهمون تجاوز کرد یا مثلاً رفتار زشتی داشت یا عوضی بازی درآورد نباید در موردش حرف بزنیم 😕؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب یعنی ینفر کلاهبرداری کرد بهمون تجاوز کرد یا مثلاً رفتار زشتی داشت یا عوضی بازی درآورد نباید در مو ...

باید حتما با پلیس صحبت کنی

شرف هم برلی اون حرومی نذاری

من فقط معنیشو گفتم

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

غیبت از لحاظ علمی بخاطر این بد هست که ، دور انسان یه هاله از انرژی هست که هر کاری کرده و هر مدل انسانی بوده توی اون هاله وجود داره انرژیش . بعد وقتی ما غیبت یکی رو میکنیم انرژی منفی هاله اون شخص پاکسازی میشه و انقال پیدا میکنه به هاله خودمون و خودمون منفی میشیم .