2821
2789
عنوان

اجاق کور

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 17 پست
خب عزیزم تو رو خدا ناشکری نکن ،خدا رو شکر یه دونه که داری،خداحافظش باشه

من دختر میخوام همیشه تنها بودم تو جمع زنونه دختر عمه هام قهر میکردن پشت هم بودن علیه من من تنها تو جمع انگار محکومم ب تنهایی از اون نظر ک همیشه شاکرم ولی سخته نازایی اونایی که سالمن خوشبحالشون دلم طعم بارداری میخواد ورجه ورجه بچه تو شکم ناز کردن ....

من دختر میخوام همیشه تنها بودم تو جمع زنونه دختر عمه هام قهر میکردن پشت هم بودن علیه من من تنها تو ج ...

منم دختر ندارم دوتا پسر دارم گاهی کمبودش رو حس میکنم اما چاره چیه تقدیرم این بوده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه هم داری و انقد ناراحتی؟ سنت کمه ذخیره تخمدان هم خوبهالان خیلیا این مشکل و دارن من 31 سالمه تازه ...

هی خواهر ذخیرم کمه دکترا گفتن اینو بچه دارم ولی دختر میخوام بچم پسره برای باباش خوشبحالش شده من دلم هم دم میخواد همیشه تنها بودم الانم باید با نداشتن دختر طعم تنهایی بکشم خستم انشالله که خدا بهت بده عزیزم 

🤲 کسایی که فرزند میخوان

✨🌙✨🌙✨🌙✨

✍🏻 روز 25ام ماه مبارک رمضان آیه 49و50 سوره شوری رو با وضو بنویسن

🍃🍃🍃🍃🍃🍃

✍🏻 اسم زن وشوهر رو هم زیرش بنویسن

🍃🍃🍃🍃🍃🍃

💰 با صدقه بذارن لای قرآن روی همون دوتا آیه که نوشتنش (یعنی همون آیه49و50سوره شوری)

🍃🍃🍃🍃🍃🍃

🤱🏻ان شاءالله تا ماه رمضون آینده خدا بهشون فرزند میده

🪴🌸🪴🌼🪴🌺🪴