2777
2789
عنوان

عیدی عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 53 پست
خب رسمه طلا بیارن برای عروس برای همین تعجب کردن ولی به بقیه ربطی نداره جوری جواب بدید ک دخالت نکنن

اون مال زمان ما دهه شصتی ها بود ک طلا گرمی ۱۴ تومن بود 

بله اون زمان من خودم تو عقد ۱۸ تا النگو و سرویس و کامل و کلی طلای دیگه برام آوردن ولی الان به سلامتی چهار پنج سال دیگه می خوام عروس بگیرم خودمو بکشم بتونم چند تا تیکه طلا برای عروسم بخرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون مال زمان ما دهه شصتی ها بود ک طلا گرمی ۱۴ تومن بود بله اون زمان من خودم تو عقد ۱۸ تا النگو و سرو ...

اصلا طلا یک گرمی ارج قربی نداره تهش میشه یه انگشتر تو خالی نازک که دوبار دست کنی له میشه میشکنه

بخدا برای من هیچی نیاوردن میتونستن بهونه کنن نیارن ولی بازم براش لباس و اجیل بردن

دیگه کسی ک هیچی نبره معلومه چی هست 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

بهتون برنخورد؟

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اخه نامزدم الان یکم دست و بالش خالیه خودشم میگه الان دم عید بازار خیلی خرابه ولی باز میگم کاش یکم ب ...

نه عزیزم بدون چقدر دوست داشته با این دست خالی بازم برات کاری انجام داده 

ماهارم ببین تازه من عروس پنج سال پیشم وقتی طلا ۴۰۰ تومن بود 

خانوادش یه گلدونم برام نیاوردن

شوهرم دستش خالی بود رفت دوتا شومیز برام گرفت

شعورش رو ببین و قدر دانش باش 

اون مال زمان ما دهه شصتی ها بود ک طلا گرمی ۱۴ تومن بود بله اون زمان من خودم تو عقد ۱۸ تا النگو و سرو ...

الان هم خیلیا طلا می‌خرن بری دم طلا فروشیا میبینی که چقدر شلوغه 

ولی خب هر کس باید با توجه به اوضاع مالیش رسوم رو به جا بیاره 

یکی که توانش داره باید بخره 

کسی هم ک نداره دیگه نداره 🥴🤦‍♀️

اخه نامزدم الان یکم دست و بالش خالیه خودشم میگه الان دم عید بازار خیلی خرابه ولی باز میگم کاش یکم ب ...

عزیزم باید یکم درکتو ببری بالا وقتی خودتم داری میگی دستشویی خالیه چه نیازیه طلا میاوردن برات

یکم اول زندگی هم دیگه رو درک کنین لطفاً 

دیگه کسی ک هیچی نبره معلومه چی هست 🤦‍♀️🤦‍♀️ بهتون برنخورد؟

خیلی برخورد خیلی ولی چکار کنم باید زندگیمو تلخ میکردم یا شوهرمو‌ تحقیر ؟ شوهر من یه پسر ۲۵ ساله بود درامد انچنانی نداشت خودش رفت دوتا شومیز برام خرید 

عزیزم زورشو زده دیگه، همینایی که برات اورده خیلی زیاده حداقل بالای ۱۰ تومن شده

الکی به خاطر چیزای الکی زندگی رو برا خودت تلخ نکن

خیلی برخورد خیلی ولی چکار کنم باید زندگیمو تلخ میکردم یا شوهرمو‌ تحقیر ؟ شوهر من یه پسر ۲۵ ساله بود ...

حق داری 

اخی 😿 

اره راست میگی 

شمام غصه گذشته رو نخور عزیزم 

مهم رابطه خودتون دوتا هست ❤️

عزیزمم خب برات چن دست لباس اینا خریدن 

چرا میخوای ب حرف مردم گوش بدییی 

مردممم همه چی میگنن ، لطفا برات مهم نباشه  

✨🤍