2777
2789
عنوان

شکستن غرور و خودخواهی مردان

| مشاهده متن کامل بحث + 4071 بازدید | 84 پست
براي شوهر من زندگي ميدون جنگه!! هميشه يه غرور و خودخواهي مسخره اي داره حتي اگه تقصير اونم باشه پاپ ...

هر طور راحتین 

زندگی خودتونه 

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براي شوهر من زندگي ميدون جنگه!! هميشه يه غرور و خودخواهي مسخره اي داره حتي اگه تقصير اونم باشه پاپ ...

وای دقیقا منم همینه ولی تصمیم ندارم ادبش کنم چون دیگه برام بی ارزش شده

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...

نه اهل جنگم نه بیکارم  که بخوام بجنگم . کم آوردم شایدم عقلم دیگه قد نمیده . راهنمایی خواستم   

بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادر شدن دارم 
قضاوت نکنید . لطفاااااااا. غرور بی جا کذبه چه خانم دچارش باشه چه آقا. خودخواهی مساویه با نابود کردن ...

عزیزم سعی کن با حرف زدن با شوهرت مشکلتون حل بشه

نظر من اینه چیزی که تا حالا تجربه کردم 

هر موقع خیلی با ارامش باهاش حرف زدم مشکلم حل شده

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز
قضاوت نکنید . لطفاااااااا. غرور بی جا کذبه چه خانم دچارش باشه چه آقا. خودخواهی مساویه با نابود کردن ...

من دركت ميكنم

هيشكي دوس نداره غرور شوهرشو بشكنه ولي وقتي ميبينه اون مثل آب خوردن غرور زنشو له ميكنه و حاضر نيست يك ذره به خاطر زندگيش از غرورش كوتاه بياد آدم عصباني ميشه

همه چي بايد دوطرفه باشه تو زندگي

ببین عزیزم مردا همشون این ویژگی رو دارن!

حالا بعضیا کمتر بعضیا بیشتر.

باید از راهش وارد بشی.

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
غرور ما واسمون اکسیژن نیست؟

نه به اندازه مردا

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
ببین غرور مردو بشکنی دودش تو چشم خودت میره شنیدی میگن وقتی آدمی چیزی واسه از دست دادن نداره خطرناکتر ...

آره.من که به هر حال قصد غرور شکستن ندارم

راستش بلدم نیستم

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
هر طور راحتین  زندگی خودتونه

يعني به نظر شما اين حق من نيست كه غرور داشته باشم؟؟

وقتي اون حتي جلوي خانوادش غرور منو له كرده و هيج وقت براي درست كردن رابطمون كوتاه نيومده

يعني زن بايد فقط تحمل كنه؟؟

من اينقدر هواي شوهرمو داشتم كه الان با افتخار جلوي خونوادش ميگه من هيييچ وقت كم نميارم تو دعوا!!! من عمرا اهل منت كشي نيستم!!!!

پس غرور من اين وسط چي ميشه!!!

منظورم غرور بی جا و کذبه دوستان نه غرور و شخصیت ذاتی که با هر انسان به دنیا میاد. چه دلیلی داره من بخوام غرور مردونه شوهرمو بشکنم؟؟؟ یه مثال بزنم متوجه شید. ببینید توی بحث و دعوا اگر مقصر باشید و عذاب وجدان داشته باشین عذر خواهی نمیکنید؟ یا به درودیوار میزنید و هرکاری میکنید فقط این کلمه معذرت میخوامو نگید ؟؟

بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادر شدن دارم 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 19 دقیقه پیش
2791
2779
2792