2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نا پارسال استفاده کردم سفید شدم دیگه الان ندارمش    

عزیزم واقعا تاثیر داره؟ خطرناک نیست باعث عفونتی چیزی بشه؟ تو دوران شیردهی میشه استفاده کرد؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم بدجوری درگیرشم😑

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞

من پیش دکتر مریم حاتمی سفید کردن واژن انجام دادم خیلی راضیم اعتماد بنفسم پیش همسرم خیلی زیاد شده . دکترم کاراش حرف نداره یکی از دوستامم پیشش لابیاپلاستی انجام داده خیلی راضیه.من ادرس اینستاشو دارم میتونم بدم اگه خواستی بری پیششhttps://instagram.com/dr.maryamhatami?utm_medium=copy_link
66933906

من واسه سفید کردن واژن رفتم پیش دکتر افسانه مهرنامی خیلی راضی بودم

آخه هر راهی رو رفتم موقت بود دوباره واژنم سیاه می شدو

واقعا خیلی دکتر خوب و خوش اخلاقی هستن.

من ادرس اینستا و شماره تماسشون رو دارم بهت میدم عزیزم برو ی سر بزن

https://www.instagram.com/DrAfsanehMehrnami/
۶۶۹۳۳۹۰۶

من پیش دکتر صادقی واتینگ واژن انجام دادم خیلی سریع نتیجه گرفتم نیاز نبود منتظر باشم تا با داروهای گیاهی نتیجه بده یا نده

به نظرم بهترین روش همین وایتینگ با لیزره شماره تماس و ادرس سایت دکتر هم میزارم خواستید سر بزنید

https://www.drlalehsadeghi.com/
66933869

من که برای سفید کردن واژن دیگه راهی نبود که امتحان نکرده باشم البته منظورم روش های خونگیه دیگه واقعا خسته شده بودم خیلی روی این مسئله حساس شده بودم دیگه یکی از دوستام شماره یه دکتر خیلی خوبو بهم داد اسمش فاطمه سیدی هست رفتم با لیزر با 3 جلسه از این رو به اون رو شد دیگه دکترم گفت لازم نیست بیشتر انجام بدی

روشنش میکنه یعنی؟ لیزر چی؟

من از یک کرم استفاده کردم بنام کرم گاتیو کلا پوست واژنم سفید شد تاثیرش عالی بود خداخیرشون بده راحت شدمممممم

بنام خداوندی که تمام خواسته های مارا میشنود واگر با ذهن خودمان جلویش را نگیریم همه را اجابت میکند.
باابلیمو من شنیدم

عزیزم آبلیمو حالت اسیدی داره وبافت پوست رو به مرور ازبین میبره و بافت دچار لک و چروک میشه.درضمن خیلی از افراد به آبلیمو واکنش نشون میدن و حالت سوختگی و یا اگزمای پوستی میگیرن.اگه شماهم مشکل تیرگی دارید.میتونین با کمتر از ۱۰۰تومان یه پن درمانی و سفید کننده تهیه کنین.لطفا به پیج من سر بزنین تا بیشتر راهنماییتون کنم

@lili_trust_beauti

سلام دوستان وقتتون ب خیر دوستان هم کلاسی من داروساز هستند و خودشون سازنده و پخش کننده کرم معجزه هستند متآسفانه نمونه های تقلبی این محصول خیلی تو بازار زیاد شده  ک از هیدروکینون تو مواد پایه ی کرم استفاده می کنند ک ب شدت برای پوست مضره و لک ها و تیرگی ها بعد از قطع کرم ب شدت برمی گردند دوست من میگه ما ب جرئت می تونیم بگیم توی داروسازیمون در این کرم ها از هیدروکینون استفاده نمی کنیم و از آزلاییک اسید و مواد پایه ی با کیفیت و گرون قیمت استفاده کردیم ک با مصرف کرم و تاثیر فوق العاده اون ب وضوح متوجه میشید و حتمآ این کرم ها رو از جاهای معتبر تهیه کنید زیرا از مواد بی کیفیت و هیدروکینون دار در ترکیب پایه ی این کرم ها استفاده میشه ک ممکنه اثر ناچیز آنی داشته باشه ولی با قطع کرم ب سرعت قابل بازگشته و در حال حاضر نمایندگی فروش این محصولات با من هست اگر مایل ب استفاده ی از این کرم ها برای لک،  کک مک، تیرگی زیر چشم، چین و چروک، روشن شدن چند درجه ای پوست، پر شدن منافذ پوست، جای جوش،  شفاف شدن پوست ، آبرسانی و کلاژن سازی پوست و لیفتینگ پوست هستید در روبیکا پیام بدید و مشخصات پوستتون رو بفرستید تا مشاوره بگیرید و نوع کرم مورد نیاز پوستتون برای درمان براتون ارسال بشه . 09301328313

قیمت کرم 300 

دقت کنید  دوز کرم و مواد افزودنیش خیلی مهمه این قیمت، قیمت تمام شده ی ما برای بهترین دوزه لطف سوال نفرمایید چرا قیمت بالاست.