برلین۲۰۲۵ مدیر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4750 عنوان کسی هست دیگه بچشو نفرسته مدرسه | مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 17 پست تا کی میرن؟زده به سرم از فردا نفرستم .دبستانی هستن میترسم جا بمونن.خواهرم دبیره میگه بچه ها نیان مدرسه معلما خوشحال میشن نفرست دیگه ششمین کاربری 😒 1403/12/19 | 15:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برلین۲۰۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4750 پسرمچهارمه یعنی منم از شنبه نفرستم؟ من که دیگه نمیفرستم از شنبه چون خرید دارم ششمین کاربری 😒
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 من از امروز نفرستادم کلاس اوله یه کمم مریضه سرما خورده دیگه نمیفرستم وقتی خوب شدبفرستش .اگه نره عقب میمونه .خودم بچه کلاس اولی دارم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
برلین۲۰۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4750 پسرم دبیرستانه ؛ همشون دست به یکی کردن امروز نرفتن. تو کلاس فقط ۵ نفر بوده همه با هم نرن خوبه.خواهررمم میگفت همه دبیرا هر روز امتحان میزارن که کسی نیاد 🤣 ششمین کاربری 😒