2777
2789
عنوان

کسی معجزه بارداری پوچ داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5500 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من پنج هفته و چند روزم بود رفته بودم سونو واژینال کرد گفت ساک دیده میشه ولی جنین نه البته خودش ...

صاحب الزمان کمکت کنه عزیزم امید خدا بهترین فرزند نصیبت شه بهش افتخار کنی شمام برا من دعا کن 

حتما براتون دعا میکنم

اره اینو گفت بعد گفت هفته بعد بیا برای سونو مجدد اما من میگم شاید بچم کوچیکه معلوم نکرده ۵ هفته زوده

وااااای چقدر احمقه 

هفته ی دیگه هم نرو،آخه کی پنج هفته میره سونو؟؟؟؟ 

هفته ی دیگه و حتی بعدشم زوده،خیلی زوده 

۸ هفته که شدی برو ،چون زودتر بری یا میگن دیده نشد یا یه چرت دیگه میگن که فقط استرس هس برات،اونم الکی

شما تو این مدت استراحت کن سعی کن راهم زیاد نری، الانم خونریزی داری؟

انقد خونریزی نداشتم خیلی کم بود دیروز انقد بهم گفتن آب بخور آب بخور راه برو بیشتر شد دیروز امروز یکم کمتر شد 

ولی هنوزم دارم 

صاحب الزمان کمکت کنه عزیزم امید خدا بهترین فرزند نصیبت شه بهش افتخار کنی شمام برا من دعا کن حتما برا ...

ممنونم عزیزدلم 

تو فقط غصه نخور باشه؟ 

به خدا خییییلی زود رفتی سونو 

میتونی شیاف پرژسترون استفاده کنی اگه خونریزی داری

عزیزم ۵ هفته خیلی زود بوده رفتی من ۶ هفته و خورده ای بودم رفتم دکتر گفت فقط ساک میبینم جنین نیست توش دو هفته بعد رفتم تشکیل شده بود شما هم دو هفته یا سه هفته صبر کن بعد برو فولیک اسید هم بخور توی این مدت 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

تشکیل شد؟

بله الان نه ماهشه بچم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
وااااای چقدر احمقه هفته ی دیگه هم نرو،آخه کی پنج هفته میره سونو؟؟؟؟ هفته ی دیگه و حتی بعدشم زوده،خیل ...

اره ب همسرم گفتم نمیخوام هیچی بشنوم من بچم حس میکنم جنین من سالمه فقط اینا نمیبیننش چون حتما کوچیکه

اره ب همسرم گفتم نمیخوام هیچی بشنوم من بچم حس میکنم جنین من سالمه فقط اینا نمیبیننش چون حتما کوچیکه

آره دقیقا همینه 

نه برای دلت بگما،چون من پنج هفته و چهار روزم بود فقط ساک دید دکتر گفت زوده تو هفته ی ۸ رفتم قلبشم میزد

البته من بچم مریض بود سقط شد

ولی نی نی شما حتما به سلامت به دنیا میاد عزیزم🥰

یه سؤال دارم ببخشید فولیک اسید دوز چند میخورین شما؟

عزمزم من یک میخوردم ولی وقتی دکتر دید جنین نیست گفت ۵ بخور توی این مدت ولی کلا توی بارداری هام یک میخوردم 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

ممنونم عزیزدلم تو فقط غصه نخور باشه؟ به خدا خییییلی زود رفتی سونو میتونی شیاف پرژسترون استفاده کنی ا ...

دبروز تو مطب خیلی بی تاب بودم گریه کردم اما هوا ک تاریک شد توکل کردم ب خدا سجده شکر کردم و ب خدا گفتم میدونم تو ناامیدم نمیکنی خودت میدونی چقد حرف شنیدم چقد زجر کشیدم خودت میدونی چقد بچه دوس دارم دل همه منتظرا و منو شاد کن خدا