2777
2789
عنوان

شما موافقید

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا بستگی به اون شخص و طرف مقابل داره و شناختی که از هم دارن

بعد ازدواجم تضمینی برای ادامه پیدا کردن اون زندگی نیست فقط توجیحی میشه که ازدواج صورت گرفته و رسمی بوده و اشکال نمیدونن، اما رابطه درست هم به همون اندازه می‌تونه محکم باشه تعهد وجود داشته باشه صرفا روی کاغذ نرفته

ولی نه شروع یک رابطه خوب تضمینی برای آینده و ازدواجه نه ازدواج تضمینی برای پایداری اون زندگی در هر دو صورت باید احتمالات رو در نظر گرفت و موقت رو سنجید 

بعضی افراد براشون اهمیت داره و بعدش دچار افسردگی میشن و فک میکنن سوءاستفاده شده بعضیا نه به چشم تجربه نگاه میکنن و براشون تابو نیست

بعنولن کسی که تجربه کرده میگم که پشیمونی شدیدی میاره هر بار یهدش میفتم اعصابم خورد میشه یا اینکه بعد ...

شما رابطه کامل داشتید ینی؟ اصلا جدا ازین که پشیمونی میاره تو اون دوران دوستی استرس حاملگیش زیاده 

کاملا بستگی به اون شخص و طرف مقابل داره و شناختی که از هم دارنبعد ازدواجم تضمینی برای ادامه پیدا کرد ...

بله با نظر شما موافقم 

ولی خب هرچیم باشه استرس بارداری و چیزای دیگه توی دوستی واقعا زیاده

نه وابستگی میاره باعث میشه اگه اخلاق بدی داشته باشه نبینی 

بعد تو زندگی مشترک رابطه عادی میشه و مشکلات دیگه دیده میشه که اون موقع بخاطر وابستگی ندیدی ....

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

اگه منظورت از رابطه رابطه جنسی هست، نه من موافق نیستم

بنظرم رابطه جنسی باید بهش فکر کرد، بقول هولاکویی، رابطه جنسی زودتر از موعد مسیر عشق و منحرف میکنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بله با نظر شما موافقم ولی خب هرچیم باشه استرس بارداری و چیزای دیگه توی دوستی واقعا زیاده

استرس بارداری!

عدم آگاهی باعث ایجاد این استرس ها میشه

بیماری های مقاربتی شاید که اونم باز بستگی به پارتنری که انتخاب میکنن داره اما بارداری یکم غیر منطقیه برام واقعیت

نظرمو شفاف گفتم و این یه تصمیم و انتخاب بین دو طرفه