2777
2789
عنوان

میترسمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هوف من یبار این ریختی شدمساعت ۳ شبمنم سرم تو گوشی یدفه دیدم زنگ خورد...خدارو شکر صدا قط بودو منی که ...

وااایییی 

خدا کنه اینم اشتباه گرفته بوده باشه

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

ترسیدم آخه دلشوره گرفتم چرا باید همچین خطی زنگ بزنه اونم نصف شب خونوادم خودشون گوشی دارن

دلشوره داری جواب نمیدی بعد میای تاپیک میزنی ممکنه طرف اشتباه گرفته باشه یا مزاحم باشه بالاخره اتفاقی هم افتاده باشه دیر و زود میفهمی دیگه گوشیو برنداشتن که معنایی نداره چرا انقدر به خودآزاری علاقه دارین

دلشوره داری جواب نمیدی بعد میای تاپیک میزنی ممکنه طرف اشتباه گرفته باشه یا مزاحم باشه بالاخره اتفاقی ...

کاش شمام به درک کردن علاقه داشتین اینطوری با یه آدم که تپش قلبش رفته بالا حرف نمیزدین نه اینکه توقع ترحم داشته باشم ولی نوع حرف زدن شما هم درست نیس باشه ببخشید اگه من تاپیک زدم مزاحم شدم

اسی شمارشوبزاراسمتم بگو زنگ بزنیم بپرسیم باتوچکارداشته😂

😂😂😂فردا زنگ میزنم ببینم کی بوده 

کاش شمام به درک کردن علاقه داشتین اینطوری با یه آدم که تپش قلبش رفته بالا حرف نمیزدین نه اینکه توقع ...

شما هر تاپیکی دوست داشته باشی میتونی بزنی عزیزم شما میخوای تا صبح نشخوار فکری داشته باشی ترسیدی نگران شدی باشه چند تا نفس عمیق بکش بعد زنگ بزن به طرف خودتو راحت کن با روش خودت که استرس و تپش قلبت بیشتر میشه به هر حال خودت میدونی بعد هم من بالا صحبت نکردم گفتم ممکنه طرف اشتباه گرفته باشه کافیه زنگ بزنی اگر هم اتفاقی افتاده باشه جواب ندادن چیزی رو حل نمیکنه تهش زنگ میزنی میبینی چیزی نیست خیالت راحت میشه

اپراتور همراه اوله گلم

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈