2777
2789
عنوان

سی سالگی به بعددیره برای بچه آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 84 پست

من برا بچه دوم ۳۱ سالمه ولی اصلا آماده نیستم شما باید نگاه به شرایطت بکنی 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اختلاف سنیت با بچت میره بالا_ممکنه نزدیک یائسگی بشی و خطرناکه یکم ولی مهم تر اینه مشکلتو با شوهرت حل ...

من روابطم باهمسرم ضعیفه و هنوز اول زندگیمونه این قضیه منو کلافه کرده.نمیدونم بچه آوردن بااین مشکل صلاحه یانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلاممن میخورم البته روزی یکی گاهی روزی دو بار

عزیز من روز سوم پریودی کلا خون ریزیم تموم میشه بخاطر چیه؟ 

الهم عجل لولیک الفرج امین و اهورا گل پسرهای مامان                 خدایا ممنونم بابت تمام نعمت.هایت 
من دو دوره خوردم

عزیزم من الان دوماه دارم میخورم اما هر دو ماه روز سوم پریودی کلا خون ریزیم تموم میشه بخاطر چیه اخه من روز سوم پریودی باید امپول بزنم تا تخمک ها ازاد بشن

الهم عجل لولیک الفرج امین و اهورا گل پسرهای مامان                 خدایا ممنونم بابت تمام نعمت.هایت 
من روابطم باهمسرم ضعیفه و هنوز اول زندگیمونه این قضیه منو کلافه کرده.نمیدونم بچه آوردن بااین مشکل صل ...

نههه!! وقتی اول زندگیته زود اقدام‌نکن وقتی شناختی از همسرت نداری و زیاد صمیمی نیستید درسته میگن بچه زندگیو محکم میکنع ولی خدایی نکرده اگه تا اون موقعه مشکلت حل نشده باشه میخوای چ کار کنی با ی بچه؟

عزیز من روز سوم پریودی کلا خون ریزیم تموم میشه بخاطر چیه؟

نمیدونم ولی این ربطی به اوابوست ندتره ،اوابوست برای تنبلی تخمدانه،من تنبلی ندارم ولی برای افزایش کیفیت تخمک و بهبود عملکرد تخمدان میخورم 

و اینکه منم خونریزیم نهایت سه روزه اونم کم،همیشه اینجوری بوده و دوسه روز هم لکه دارم 

دکتر گفتم گفتن مشکلی نیس

یه بار یه دکتر گفت هر سری که دهه ی زندگی بالاتر میره پریود هم تغییر میکنه

عزیزم من الان دوماه دارم میخورم اما هر دو ماه روز سوم پریودی کلا خون ریزیم تموم میشه بخاطر چیه اخه م ...

روز سوم آمپول بزنی؟؟؟ مگه سیکلت چنده روزه س

بجز اوابوست مکمل و محرک میخوری؟؟ ک آزاد سازی میزنی 

روز سوم آمپول بزنی؟؟؟ مگه سیکلت چنده روزه سبجز اوابوست مکمل و محرک میخوری؟؟ ک آزاد سازی میزنی

نه دکتر گفت فقط اوابوست بخور

فعلا

روز سوم آمپول بزنی؟؟؟ مگه سیکلت چنده روزه سبجز اوابوست مکمل و محرک میخوری؟؟ ک آزاد سازی میزنی

روز چندم امپول میزنن برای ازاد شدن تخمم ها