2777
2789
عنوان

پسره نامزد داره باهاش حرف میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 78 پست

خب اونا کات کردن  که فعلا حالا همه کاربرا حالا میخان حمله کنن ب اسی بنده خدا 

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بکش بیرون چی میخای وا

روانشناس بود من به خاطر همین باهاش در ارتباط بودم الآنم دارم خودمو به آب و آتیش میزنم برگرده دختره بهشم گفتم اگه برگرده من میرم نمیخام به همجنس خودم خیانت کنم 

اون رفته اینو گذاشته بعد این چرا داره خودشو پاره میکنه 😐تو دخالت نکن کاسه کوزه سرت میشکنه .بعدش چه پرو گفته عاشق بودم تورو میگرفتم .بلاکش کن حالش جا بیاد 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

خب تکلیفش مشخص نیس..

اره ولی خب یطور حالا میخان قضاوت کنن کاربرا ک دل استارتر بشکنه

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

اصلا درگیر روابط ها دو نفره نشین این خیانت هم محسوب میشه به اون هم جنس تون درست نیست هرنوعی ببینین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خب اونا کات کردن که فعلا حالا همه کاربرا حالا میخان حمله کنن ب اسی بنده خدا

بچها اینجا همیشه زود قضاوت میکنن بدون در نظر گرفتن واقعیت 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

آهای دل نشکنییین لطفا اگ میخاین استارتر  و راهنمایی کنید از در دیگه ای جز دل شکستن وارد بشین هزارتا راه هست بخدا. 

شما نمیدونین شاید دل نازک ترین آدم دنیا پشت این کاربری نشسته دل نشکتین