soso_h مدیر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3980 عنوان چقدر حسودیم میشم به اونایی که میمیرن | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 22 پست ایکاش راحت شم به حدی رسیدم که اگه یک ساعت خوشحال باشم همش استرس اینو دارم کی قراره این خوشحالی ازم گرفته شه و باز حالم بد باشه نمیدونم اخر خطم دیگه اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :) 1403/12/19 | 00:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soso_h مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3980 منم🥺دلم فقط مرگ میخواد یه مرگ آرومبعدشم به آرامش برسم چیزی که هیچ وقتتجربش نکردم💔💔💔 دقیقا هرشب تصورش میکنم همه چیز تموم میشه تمام گریه هام تمام سردرد و شب بیداریام تمام صبحایی که از فشار شب قبلش قلبم تیر میکشه همش تموم میشع اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)
صدف90 عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 21439 دقیقا هرشب تصورش میکنم همه چیز تموم میشه تمام گریه هام تمام سردرد و شب بیداریام تمام صبحایی که از فش ... 💔💔💔عزیزم خداالهی بهت ارامش بده نمیدونم چته ولی ازخدا برای همه ارامش وسلامتی میخوام
soso_h مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3980 💔💔💔عزیزم خداالهی بهت ارامش بده نمیدونم چته ولی ازخدا برای همه ارامش وسلامتی میخوام ممنون عزیزم انشالله شماهم همیشه دلتون شاد باشه و خوشبخت اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)
صدف90 عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 21439 ممنون عزیزم انشالله شماهم همیشه دلتون شاد باشه و خوشبخت ❤مرسی قشنگم
مردآلفا_جنتلمن_خاص عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 260 به همون خدا گفتم بسه دیگهمگه ۱۳ سال امتحان میشهمنم آدممکم آوردم از خجالت و شماتتگفت هر قدر هم التما ... زندگی از بدو تولد تا لحظه مرگ (ان شاءالله شهادت) آزمایشات پیاپی هست ....از اتفاقات زندگی من بشنوی چی میگی ....صبور باشین و از نماز کمک بگیرین روزه داران دمتون گرم افطار نوش جان و عید فطر مبارک
مردآلفا_جنتلمن_خاص عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 260 بنده هاش دیوونم کردن حالم از هر نفسم بهم میخوره با هر پلک زدنی ارزوی مرگ و دارم مطمئنم هیچ مرده ای ح ... آرام باشین و از کوره در نرین.اگر شما مثلادفصایل همین نماز شب و ... رو بدست بیارین با خوندنش قطعا حسرت خوردنی برای اموات هستین و .... روزه داران دمتون گرم افطار نوش جان و عید فطر مبارک
nazgol_64 عضویت: 1394/07/11 تعداد پست: 7330 نمیدونم چی بگم میدونم هیچ حرفی هیچکسیو اروم نمیکنه چون وقتی ادم به این مرحله میرسه فقط معجزه میتونه ... خیلی دعا کردم معجزه بشهنخواست خدا براممنم دیگه هیچی نمیخوام دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.
soso_h مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3980 آرام باشین و از کوره در نرین.اگر شما مثلادفصایل همین نماز شب و ... رو بدست بیارین با خوندنش قطعا حسر ... ممنون اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)